algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

El Mallorca, contra els quatre primers

Deportivo, València, Betis i Reial Madrid intentaran ser els botxins de l'equip de Sergio Kresic

Nou finals, quatre d'elles contra equips que lluiten per aconseguir el títol de Lliga. Aquest és el fosc panorama que es presenta al Reial Mallorca en el tram final de la seva pugna per eludir l'infern i durant el qual també s'haurà de batre contra tres equips (Espanyol, Màlaga i Valladolid) que estan en terra de ningú, i Tenerife i Rayo, rivals directes per la permanència. El gran repte arriba, però, amb Deportivo, Betis, Reial Madrid i València, que no tindran pietat a l'hora de posar les coses difícils a un conjunt mallorquinista que necessita els punts com l'oxigen si això els apropa al títol.

El primer examen contra «un dels grans» serà precisament contra el flamant campió de la Copa del Rei. Els homes de Kresic intentaran repetir la proesa del passat 15 de novembre, quan golejaren 4-1 el conjunt d'Irureta a Son Moix, però en aquesta ocasió tindran al davant un Depor enfortit per la confiança que suposa derrotar el Reial Madrid al Bernabéu a la final de la Copa del Rei. La següent jornada no serà, ni molt menys, més fàcil, ja que l'estadi mallorquinista albergarà el duel entre Mallorca i València. A la primera volta, els «xes» només pogueren arrancar un punt al conjunt vermellenc en la seva visita a Mestalla, però ara l'equip de Rafa Benítez arriba a Son Moix com un dels més ferms candidats a aconseguir el títol de la Lliga. Només tres gols en vuit jornades i el rètol d'equip menys golejat avalen aquesta candidatura.

Als tres darrers partits el Mallorca s'haurà de tornar a midar a dos dels grans, el Betis, que aquesta setmana desbancà el Barcelona de Rexach de la lluita pel títol i el sempre més que difícil Reial Madrid. El conjunt sevillà ja va derrotar el Mallorca en la primera volta (1-0) i en aquest tram final de temporada visitarà Son Moix amb clares opcions de classificar-se per la Champions i, possiblement, també per fer-se amb el títol. A més, el Betis compta a les seves files amb Toni Prats, un mallorquí que ha fet del segon equip el segon menys golejat de la temporada.

I no el menys golejat, però sí el més golejador, és el Reial Madrid, en la penúltima cita de la temporada pel Reial Mallorca. Els vermellencs aconseguiren aturar els madridistes dins Son Moix (1-1), però en el Bernabéu, i al final de Lliga, tot apunta que Raúl s'engrandirà per treure gols d'allà on sigui. Finalment, i segons com vagin les coses, l'equip de Kresic s'ho pot jugar tot contra el Valladolid en un partit en què ho haurà de donar tot i contra un rival que, si no s'adorm, arribarà còmodament posat a la zona mitja. Els vallissoletans venceren 2-1 a l'anada, i per això serà necessari jugar amb els cinc sentits i... la calor de l'afició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.