cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Robles: «Ja he tingut l'oportunitat que volia, ara vull tenir continuïtat»

El migcampista confessa: «Esper haver posat diumenge les coses difícils a Kresic»

Julián Robles demanava una oportunitat, i la va tenir diumenge contra l'Osasuna. Ahir, satisfet amb el seu joc, insistia a demanar continuïtat: «Em vaig sentir molt bé al camp, ho vaig donar tot de mi i crec que vaig complir amb el meu paper, per la qual cosa estic content. Esper haver posat les coses difícils al míster de cara al partit de diumenge i a veure si tinc continuïtat amb el primer equip, perquè així és com un jugador agafa confiança».

El migcampista mallorquí, que va ser substituït a la segona part per Paco Soler, va assegurar que, a banda de la qüestió personal, «estic content perquè aconseguírem la victòria». No obstant això, Robles va confessar que «amb l'empat a dos hi va haver un poc d'incertesa i vàrem patir. Em pensava que ens pressionarien més, però el cop de cap de Nadal, que fou impressionant, ens va tornar a avançar en el marcador i ens va permetre jugar amb més soltesa».

El migcampista recorda en especial el penal que li feren i que l'àrbitre no va xiular. «Després de la primera entrada que em varen fer encara vaig poder continuar i vaig pensar a passar la pilota a Ibagaza, però amb la segona entrada ja em tiraren en terra i no vaig tenir cap opció», va explicar el mallorquí, i va bromejar dient que «està clar que no som Emilio Butragueño i no em sé tirar dins l'àrea, si ho fos segurament sí que l'àrbitre hagués vist el penal».

Julián Robles va ser un dels pocs jugadors que ahir acudiren a la ciutat esportiva Son Bibiloni per entrenar suament, ja que el tècnic Sergio Kresic havia declarat el dia 'jornada voluntària', i en tot moment va fer broma amb els periodistes, en una mostra de la tranquil·litat que es respira al vestidor mallorquinista després d'haver vençut per 0-2 el Rayo Vallecano i per 4-2 l'Osasuna, i haver sortit de la zona de descens.

Concretament, i segons ho va definir el jugador mallorquí, després de la victòria contra l'equip navarrès «es respira un altre ambient al vestidor. Tots sonreim, però també som conscients que si diumenge no aconseguim guanyar el Tenerife no serviran de res les dues victòries seguides que hem aconseguit». Per a aquest partit Engonga encara serà baixa, per la qual cosa Robles tindrà la seva opció d'entrar a l'onze titular al costat de Marcos, si Kresic decideix que Paco Soler no jugui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.