algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Allen Ledbetter: «Inca és un trampolí per Europa»

El substitut de Borrell fou presentat ahir oficialment

El Drac Inca espera no haver de fer més rotacions en el capítol de fitxatges a aquestes altures de temporada. Després que Kenny Green substituís Larry Richardson, la gran decepció de la temporada, i Lázaro Borrell Kelby Stuckey, que no tornà a ser el mateix després d'atropellar mortalment un adolescent, ahir el club inquer va presentar el seu nou fixatge, Allen Ledbetter, com a substitut, precisament, de Borrell.

Tot i aquest seguit de moviments, Ledbetter assegurà ahir no estar preocupat per aquestes rotacions, ja que «a mi no m'importa quins jugadors substitueixo, jo he vingut aquí a jugar al cent per cent i a ajudar a guanyar partits», i anuncià que «sóc conscient que jugar aquí pot ser un trampolí per la Lliga europea». L'ala-pívot nord-americà, de 25 anys, dos metres d'alçada i amb un promig de 19 punts i 11 rebots per partit, prové del Leira portuguès, pel qual va fitxar la temporada passada provinent de la Universitat de Maine.

El darrer fitxatge del club del Raiguer confessà ahir que «l'únic que sé del meu nou equip és que és dotzè, que fa quinze dies eren vuitens, que divendres feren un gran partit i que aquesta setmana jugam un derbi», en referència al partit contra el Menorca Bàsquet. Ledbetter es definí ell mateix com «un jugador complet, amb una gran capacitat rebotejadora i anotadora i molt agressiu en defensa». El jove jugador, que ahir horabaixa va entrenar per primera vegada a les ordres de José Luis Oliete, era titular indiscutible en el seu anterior equip, el Leria, però «ho vaig haver de deixar perquè el darrer mes hi havia tants problemes econòmics al club que no era divertit jugar. A més, no em podien pagar i per això decidiren que el millor era prescindir de mi».

Tot i la rapidesa de l'operació (el seu fitxatge s'anuncià diumenge, juntament amb la baixa de Borrell), Ledbetter assegurà que «estic content de venir a jugar a un equip amb possibilitats a la LEB, perquè és una Lliga molt ben considerada a Europa». L'altra cara de la moneda aquests dos dies ha estat el jugador cubà Lázaro Borrell, el fitxatge del qual fou anul·lat diumenge a causa d'unes molèsties conseqüència d'una antiga lesió. El jugador encara és a Mallorca, perquè no ha tingut temps de fer les maletes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.