muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Comitè

El Comitè de Competició decidí: a Regional Preferent, imposar tres partits de sanció a David Mateo (Soledat), per agressió. Dos partits a Francisco Gutiérrez (Son Roca), agressió amb penediment. Un partit a David Muñoz (Alcúdia), Mateu Monserrat (Campos), Pere Tous (Peguera), David Castaño i Francesc Planas (Pollença), Mateu Antich (S'Horta) i Pere Ferrer (Son Roca). A Segona Regional, nou partits a Jorge Coca (Soledat), doble amonestació i amenaces a l'àrbitre. Dos partits a Joan Adrover (Felanitx), Antonio Martín (Son Ferrer) i Daniel Gelabert (Sant Marçal), agressió amb penediment.

Resultat informació  

Partit Alcúdia-Algaida, es clausura per un partit el camp de l'Alcúdia. S'assenyala el camp de l'Alaró per celebrar l'Alcúdia-Ferrioler, el dia 10 de l'actual a les 16.00. Suspendre per dos partits el jugador de l'Alcúdia Manuel García Farelo, per actuar de forma violenta amb un contrari. Un partit a Vicenç Obrador (Algaida) per doble amonestació. Continuar en la suspensió cautelar i prohibició d'alineació al jugador de l'Algaida Daniel Arroyo, per continuar de baixa esportiva el jugador de l'Alcúdia, Luis Ortega Ramis. Donar el partit per acabat am bel resultat d'Alcúdia 2-Algaida 1. Com a resultat de la informació oberta del partit de Tercera Regional Soledat-Can Pastilla, se suspèn per un any i tres partits oficials el jugador del Can Pastilla Albert Tomàs. Un any de suspensió al jugador del mateix equip, Gonzalo Mulas, insults i amenaces com igualment agressió als àrbitres d'ambdós jugadors.

Resultat inesperat  

Recobra novament interès, quant a aspirar a aconseguir una de les quatre places per poder disputar la Fase Final promocionista, un cop disputat el partit que ahir capvespre protagonitzaren Ferrioler i Santanyí. Un resultat inesperat que fa créixer les ales a la Penya Santa Eulàlia, que és d'esperar trobi poca oposició avui contra l'Arenal, i molt més una vegada es va assabentar de l'ensopegada del quadre de Darder davant el Santanyí.

Santa Ponça  

Tot està preparat per oferir espectacle vibrant a la molta afició que avui capvespre gaudirà d'un partit d'autèntica competició, que Santa Ponça i At. Balears disputaran a partir de les 17.00 sota l'arbitratge del col·legiat Daza Blanco. Un resultat que abans de començar és molt difícil arribar a endevinar com acabarà.

L'Algaida no es rendeix  

Autèntic partit de la jornada de Regional Preferent. Front a front dues potents formacions que mantenen aspiracions per arrambar amb el total de la puntuació. Toni Creus ho té molt clar: si el S'Horta aconsegueix els tres punts, haurà arribat l'hora de presentar la dimissió. Tot al revés del que succeix a l'Algaida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.