cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Moyà perd el bitllet de semifinals

El mallorquí no va poder superar Schuettler a quarts (6-3, 3-6 i 6-2)

Carles Moyà no va poder continuar la seva bona ratxa i va quedar fora ahir del torneig nord-americà d'Scottsdale. El tennista mallorquí, que havia derrotat als vuitens el seu compatriota Fernando Vicente, va caure als quarts de final contra l'alemany Rainer Schuettler per 6-3, 3-6 i 6-2. Amb aquesta derrota, Moyà va perdre el seu bitllet per a semifinals.

Diferent sort va tenir Joan Balcells, qui es va convertir en el primer espanyol que es classificava per a les semifinals en la jornada d'ahir després d'imposar-se a l'israelià Noam Okun per 6-4, 4-6 i 6-3. Per altra banda, els caps de sèrie Andre Agassi (1) i Xavier Malisse (7) també seran a les semifinals del torneig de tennis d'Scottsdale, puntuable pel circuit professional masculí (ATP) i dotat amb 400.000 dòlars.

El nord-americà Andre Agassi, primer favorit d'aquesta prova que es disputa al Fairmont Scottsdale Princess, va eliminar l'argentí Juan Ignacio Chela després d'un disputat encontre. El californià es va imposar per 7-5, 6-7 (5-7) i 6-1 i ara s'amidarà al belga Xavier Malisse, setè cap de sèrie, qui va vèncer Wayne Ferreira amb només dues mànegues (7-5 i 6-2).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.