algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Carles Moyà és a quarts de final del Torneig d'Scottsdale

Superà Vicente i ara jugarà amb Schuetlle, el seu botxí a Austràlia

Carles Moyà aconseguí passar als quarts de final del torneig d'Scottsdale, on s'enfrontarà a l'alemany Rainer Schuettler, el seu botxí a l'Open d'Austràlia. El mallorquí aconseguí la victòria en el duel fratricida davant Fernando Vicente, un rival al qual sembla que té presa la mesura i al qual ha guanyat en les vuit ocasions en què s'han enfrontat. En aquesta ocasió, el tennista de Benicarló s'anotà el primer set, la qual cosa semblava col·locar-li el duel de cara, però altre cop la història es repetí i Moyà acabà per capgirar el marcador.

A la pròxima ronda, Moyà s'enfrontarà a l'alemany Rainer Schuettler, el darrer tennista que l'ha aconseguit guanyar, concretament a l'Open d'Austrlàia després que el mallorquí s'impossàs en els dos primers sets, que finalment foren insuficients. Schuettler, en tot cas, passà per moltes dificultats per guanyar Moyà i sembla que el mallorquí es troba ara mateix en un molt millor moment de forma que quan s'enfrontà a l'alemany a Austràlia.

El tennista alemany s'imposà a la segona ronda a un altre tennista espanyol, Félix Mantilla, que després de rebre un 6-0 en el parcial inicial semblà reaccionar en el segon, però no fou suficient per culminar la remuntada. A la resta de la jornada, destacà la victòria del sud-africà Wayne Ferreira davant Pete Sampras al qual sembla haver-li pres la mesura, ja que el guanyà per sisena ocasió en la seva carrera.

Sampras tornà a caure, a les primeres de canvi, en el torneig d'Scottsdle, on mai no ha aconseguit superar la segona ronda en les seves cinc participacions. «Sempre he tingut dificultats aquí per fer el meu joc, no puc restar bé per l'altura que hi ha a Scottsdale, que fa que les bolles se'n vagin una mica enfora, però aquestes són les condicions del torneig», assenyalà el nord-americà Sampras després de la derrota.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.