nubes
  • Màx:
  • Mín:

L'Inca es regenera a Còrdova

El grup d'Oliete aconseguí un triomf clau a la pista del Cajasur

CAJASUR 77
DRAC INCA 82

CAJASUR: Báez (5), Crawford (25), Ferrer (8), McClark (7), Mendoza (7) "cinc inicial", Garrido (4), Chanca (7), Pineda (8) i Camacho (6). 22/43 en tirs de dos punts; 5/19 en triples; 18/21 en tirs lliures. 29 rebots (16 en defensa i 13 en atac). 25 faltes personals.
DRAC INCA: Villar (0), Navalón (12), Grimau (12), Alzamora (26), Green (8) "cinc inicial", Borrell (0), Xavi Puyada (17), Montañana (6) i Bordas (2). 19/40 en tirs de dos punts; 8/18 en triples; 21/32 en tirs lliures. 35 rebots (19 en defensa i 16 en atac). 19 faltes personals.
ÀRBITRES: Garmendia Zorita i Rodríguez de Rada. Varen excloure per cinc faltes personals Navalón. Castigaren amb una falta antiesportiva Albert Alzamora.

Un nou Drac Inca es va veure a Còrdova. Tapat per les derrotes i imbuït en una dinàmica autodestructiva, el grup d'Oliete es regenerà en un escenari on, paradoxalment, havia escrit algunes de les seves pàgines més negres. Mai en fase regular no havia aconseguit guanyar el Vista Alegre, i just quan la situació era límit, Albert Alzamora i Xavi Puyada es carregaren l'equip a l'espatla i aconseguiren un triomf clau.

Al marge d'allò que oferí el conjunt balear sobre el camp, victòries d'aquesta trascendència són les que distingeixen els homes que duen la pissarra. Oliete, malgrat que la tirania del resultats pot haver posat moltes coses en judici, és un entrenador enorme. Només així s'entén que ressuscitàs un equip que desprenia un desagradable olor de cadàver. A més, el Còrdova quedà ben destrossat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.