cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Canvis a l'onze titular contra l'Osasuna

Kresic assajà ahir amb Campano i Robles, en detriment d'Olaizola i Paco Soler, respectivament

Sergio Kresic no vol més ensurts, per la qual cosa davant l'Osasuna té previst repetir el mateix sistema que tan bon fruit donà al partit contra el Rayo. Així, tot i jugar a casa i comptar amb el suport de l'afició, el croat, segons es va deixar veure ahir a l'entrenament, tornarà a jugar amb cinc defenses per tal de protegir al màxim la porteria de Carles Roa. L'única diferència respecte del partit a Vallecas és l'entrada de Campano com a lateral dret en substitució d'Olaizola, baixa per sanció, mentre que Miquel Soler es farà seva la banda esquerra. Fernando Niño, Siviero i Nadal repetiran com a centrals.

L'altra novetat a l'onze titular la trobam al mig del camp amb l'entrada de Julián Robles al doble pivot en detriment de Paco Soler, dubte per lesió i que ahir no es va poder tornar a entrenar al costat dels seus companys. Precisament Robles ja va jugar de titular al partit d'anada a Osasuna, però després Kresic el va relegar a la banqueta. Les baixes, primer d'Engonga i després la possible de Chichi Soler, i el bon rendiment del jugador, han fet que el croat el torni a situar al mig del camp ja de sortida, al costat de Marcos.

El migcampista, de només vint anys, va assegurar ahir que «estic preparat per sortir al camp en un moment tan dificil per l'equip i demostrar el que som capaç de fer» i reiterà que «ara és quan es veu si un jugador es mereix estar a l'equip o no, perquè quan la situació és fàcil tothom s'acobla fàcilment». Robles arribà fins i tot més lluny i anuncià que «diumenge és una gran oportunitat de demostrar si puc estar aquí o si es tanquen les portes».

Tot i assegurar que està content per la confiança que aquesta setmana el tècnic ha tornat a dipositar en ell, Robles no va poder amagar el seu malestar pels successius canvis d'equip: «Porto devers dos anys i mig jugant minuts a dalt i partits sencers amb el filial per tornar a estar a la banqueta i això òbviament et trenca el ritme. Està clar que a final de temporada s'haurà de parlar per cercar una solució que em permeti jugar minuts consecutius, encara que sigui amb una cessió o un traspàs».

El mallorquí va afegir que «s'ha de ser molt fort mentalment per aguantar aquesta situació, perquè si quan arribes a casa no t'animes tu mateix, llavors t'enfonses», i recalcà que «no sé perquè Kresic deixà de confiar en mi, però no li puc recriminar res perquè sempre he tingut molt bona relació amb ell». Per davant de Robles i Marcos es tornarà a situar Ariel Ibagaza com a mitja punta, que serà l'encarregat de fer arribar les pilotes a Albert Luque i Samuel Etoo amb l'objectiu d'enfilar clares jugades de perill. A banda dels lesionats, destacà ahir l'absència a la sessió de Carlos, a qui el club donà descans per unes molèsties al genoll.

Fins al mínim detall  
Tot i la pluja, Mateu Alemany va tornar a acudir ahir a Son Bibiloni per presenciar la sessió que Kresic havia preparat pels seus homes i, en especial, el partidet. Durant el temps que hi fou, va poder comprovar que el tècnic croat no vol sorpreses diumenge contra l'Osasuna i que, per aquest motiu, no dubtà a corregir als seus homes qualsevol errada. En especial ho féu amb el trident (Ibagaza, Luque i Etoo), a qui reuní durant uns minuts enmig del partit per solucionar petites errades i augmentar la seva efectivitat de cara al gol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.