nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

La «feina» limita la festa del Deportivo

Els darrers compromisos de l'equip gallec obligaren el club a ajornar les celebracions pel títol

Milers de persones homenajaren ahir breument el Deportivo de La Corunya a Riazor i el seu president, Augusto César Lendorio, anuncià que el gruix de les celebracions s'ajornen perquè «avui és dia de feina» i dissabte juguen amb el Rayo Vallecano. L'acte festiu no durà ni una hora, ja que els immediats compromisos oficials del Deportivo (dissabte juga contra el Rayo i dimarts ho fa amb l'Arsenal a la Champions) impedeixen la perllongació de les festes oficials previstes a la ciutat corunyesa. L'expedició deportivista arribà a l'aeroportd'Alvedro a les 13.00 hores, i aquí va ser rebut per milers d'aficionats.

Des d'allà l'equip es desplaçà al seu estadi, on la centenària Copa del rei aconseguida davant el Reial Madrid accedí a la gespa de l'estadi portada pels capitans Fran i Mauro Silva, enmig d'una atronadora ovació. Fran agraí el suport a tot el deportivisme entre el clamor dels aficionats. «No ens falleu. Heu estat molt bé i amb vosaltres l'equip podrà aconseguir més títols». Per la seva banda, el tècnic de l'equip gallec, Javier Irureta, anuncià que és necessari tornar a la feina perquè els compromisos així ho requereixen i assegurà majors èxits: «Sebem que haurem de lluitar, però amb aquesta afició continuaran arribant els triomfs».

Lendoiro fou el darrer que va prendre la paraula i manifestà el seu agraïment a l'equip «per aquest nou títol que ha omplit d'orgull els gallecs que anaren al camp». Lendoiro destacà que «aquesta Copa no és una Copa qualsevol, és la Copa del centenari i la Copa número cent, que passarà a la història».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.