nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Només val una victòria a Còrdova

El CajaSur necessita guanyar perquè està a prop de la zona dels play-off de descens

El pavelló municipal d'esports Vista Alegre, de Còrdova, serà l'escenari de l'enfrontament entre el CajaSur i el Drac Inca, dos equips que estan només a un punt dels play-off de descens. El matx començarà a les 21 hores. Els cordovesos s'imposaren en la darrera jornada a Cornellà contra el Centre Llobregat i recuperaren els punts peduts a casa una setmana abans contra el Ciudad de Huelva. Els dos equips són adversaris directes i una victòria dels homes de José Luis Oliete tendria una importància doble. En el partit d'anada, disputat en el Palau d'Esports d'Inca, s'imposaren els mallorquins per 93-84.

El CajaSur començà la temporada amb l'objectiu de disputar els play-off d'ascens i els resultats no acompanyaren, el segon entrenador, Santiago Gisbert, rellevà el tècnic basc Eduardo Clavero. El cinc habitual del club andalús és el següent: David Chanca, exjugador del Caja España Lleó a l'ACB, José Antonio Ferrer i Jesús Pineda, juntament amb els nord-americans John McClark i Adrian Crawford, els dos procedents del bàsquet universitari del seu país. De la temporada anterior només queda l'aler Manuel Camacho. El club ha recuperat altres jugadors nascuts a Còrdova: el pivot Jesús Pineda, ex-Ciudad de Huelva, l'ala-pivot José Antonio Ferrer, ex-Porriño de la LEB 2, i el pivot Antonio Mendoza, de l'Alcalá de la LEB 2.

El Drac Inca es desplaçà a la Ciutat dels Califes amb tota la banqueta. Però els dos estrangers, el nord-americà Kenny Green i el cubà Lázaro Borrell, no estan al cent per cent. I la seva aportació serà molt important. El nou reforç Borrell en serà la clau i ell té l'obligació de fer oblidar Kelby Stuckey. El Drac Inca necessita el triomf per deixar enrere un adversari directe i acabar amb la sèrie de derrotes, quatre de consecutives.

El calendari dels homes de José Luis Oliete és complicat. Després del matx en el pavelló Vista Alegre queden encara tres partits a casa i tres fora. En el Palau d'Esports d'Inca jugarà contra el Coinga Menorca, Sondeos del Norte i Ourense, juntament amb el Minorisa.net Manresa, l'equip punter de la LEB. I fora els adversaris seran Etosa Múrcia, Lleó Caja Espanya i Ciudad de Huelva. Els inquers poden evitar els play-off de descens si no deixen escapar punts del Palau. Quatre dels adversaris estan també en la zona de perill i els enfrontaments es converteixen així en finals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.