algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Campano: «He estat l'home sacrificat per Sergio Kresic»

El sevillà pot tornar a ser titular diumenge contra l'Osasuna en un partit en què «guanyar és vital»

Alejandro Campano pot tornar a l'onze titular davant de l'Osasuna en un partit en què el mateix sevillà definí com a «vital, perquè una victòria ens faria fer un pas de gegant cap amunt i enfonsaria l'Osasuna». La baixa de Javier Olaizola per acumulació de targetes deixa lliure la banda dreta a Son Moix, i Campano es perfila com la primera opció de Sergio Kresic per cobrir aquesta vacant. Precisament a l'entrenament d'ahir ja es va poder veure el migcampista jugar com a lateral dret durant el partidet que, sota la pluja, els jugadors disputaren al camp de la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni. Cal recordar que Campano va quedar relegat a la banqueta fa dues setmanes, quan era vital pel Reial Mallorca trobar un revulsiu per sortir del pou, i ahir el mateix jugador reconegué que era 'l'home sacrificat' pel croata.

«Som conscient que Kresic em va treure de l'onze titular quan l'equip anava malament i confés que li he fet moltes voltes a aquest fet. No obstant això, no li vaig demanar explicacions al míster, perquè crec que en la situació que estam no me les ha de donar», explicà ahir Campano. El migcampista afegí que «el que sí he fet ha estat analitzar els possibles motius que podien haver fet que Kresic deixàs de confiar en mi i he intentat solucionar aquestes errades».

Per aquest diumenge, però, les coses tenen un color molt diferent, ja que la baixa d'Olaizola deixa una porta oberta a Campano qui reconegué que «tinc moltes ganes de jugar i esper fer-ho diumenge, així com poder aportar a l'equip el que els meus companys varen aportar diumenge passat», i afegí que «sigui com sigui, o al camp o a la banqueta, el que vull és el millor per l'equip». Pel que fa a la necessitat de guanyar, el sevillà assegurà que «en aquest darrer tram guanyar dos partits seguits es nota molt en la classificació. Guanyar l'Osasuna seria vital per a nosaltres i molt dur per a ells».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.