nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Del Bosque: «Jugar a casa dóna un lleu avantatge»

Vicente Del Bosque creu que la victòria donarà al campió un «matalàs per als dos títols que queden»

El tècnic del Reial Madrid, Vicente del Bosque, reconegué ahir que l'equip que guanyi avui la final de la Copa del Rei tindrà «un matalàs molt important per als dos títols que queden». «La trajectòria dels dos conjunts han estat semblants i brillants aquesta temporada tant en la Lliga com en Lliga de Campions, així que per als dos serà molt important guanyar».

Del Bosque reconegué que jugar al Bernabéu concedeix al seu equip un «lleuger avantatge, encara que el públic serà més o menys el mateix i hi cal tenir reserves». «Si aconseguim la victòria sabrem guanyar amb màxima esportivitat i si perdem serà una enorme tristesa. Ens sabria moltíssim de greu perdre, però a ells també, haurem d'afrontar les altres competicions», afegí.

Com a tècnic, acara el partit amb «amb gran responsabilitat, com a representant d'un club que celebra una data tan assenyalada», encara que no s'atreví a donar les claus de la victòria: «Si tot es desenvolupa normalment l'important serà el bon col·lectiu i les individualitats, però tractant-se d'una final sempre hi ha incertesa perquè una lesió o una expulsió pot canviar-ho tot», explicà. Respecte del rival, el tècnic salmantí apuntà que «el Deportivo ha recuperat el seu bon joc, la seva capacitat de lluita, totes les seves millors qualitats i aquest és l'aquip que esper a la gespa del Bernabéu».

Sobre la possible presència de Luis Figo en l'onze inicial de l'equip blanc, Del Bosque digué que «no hi ha res millor que tenir tota la plantilla per poder triar. He convocat divuit jugadors, que es quedaran en setze abans del partit. Hem de ser prudents i per això n'hi van dos més», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.