cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Mateu Alemany: «No hi ha temps per relaxar-se»

El president reiterà el seu absolut convenciment que el Mallorca aconseguirà la permanència

33214
Paula Serra, directora general de mitjans audiovisuals, amb Tomeu Terrasa, Mateu Alemany i Sergio Kresic. | S.A.

Mateu Alemany reiterà ahir a Món Esportiu d'M7 Televisió el seu convenciment personal que el Reial Mallorca aconseguirà la permanència, explicà una vegada més que mai no dubtà a mantenir Sergio Kresic i també que l'entitat retrà diumenge homenatge al nedador mallorquí Xavi Torres. Alemany es mostrà satisfet, però assenyalà que no hi ha lloc per a la mínima relaxació. «El dia després d'una derrota és dur; després d'una victòria com la de Vallecas, un està molt content, molt satisfet d'haver vist l'actitud de l'equip... Ara bé, relaxat, en absolut... Queda poca Lliga i no hi ha temps per relaxar-se», assegurà el president.

Respecte de la situació del Mallorca en la classificació, Alemany reiterà el seu total convenciment que el Mallorca aconseguirà la permanència. «Des del Màlaga per avall, tots hi estam implicats. Entre els nou darrers equips sortiran els tres que baixaran de categoria. Evidentment, jo pens que el Mallorca és el millor d'aquests nou... Estic absolutament convençut que el Mallorca mantindrà la categoria. Conec el que pensen els futbolistes, el seu grau de compromís amb el projecte... i estic convençut de les seves qualitats. No tenc el mínim dubte», digué.

Alemany ratificà que mai no dubtà a mantenir Kresic i afirmà categòric que el considerava l'home adequat per salvar el Mallorca del descens. «...Sempre he pensat que aquest entrenador era l'adequat per les circumstàncies del Mallorca. És un home molt feiner, molt centrat, molt intel·ligent i, sobretot, un home que mantenia dins aquestes difícils circumsntàncies tranquil·litat... La solució sempre he pensat que passava perquè els futbolistes es responsabilitzassin i oferissin un rendiment normal...», explicà. El president Alemany va apuntar que la situació del club envers la propietat no havia variat i significà que des que l'equip és a Primera el Mallorca ha de generar els recursos que es gasta. «La situació del Mallorca respecte de la propietat no ha variat en els darrers anys... La propietat dóna suport al Mallorca, però el club ha d'aconseguir els recursos necessaris per sobreviure...», digué.

D'altra banda, Alemany va valorar molt positivament la gesta de Xavi Torres i va avançar que el club li retrà diumenge un petit homenatge. «És increïble. Hem d'estar orgullosos que un mallorquí sigui capaç de fer el que ha fet Xavi Torres... Ens hem de treure el capell. Puc avançar que el Mallorca farà diumenge un petit homenatge a Xavi Torres, perquè els nostres socis el puguin aplaudir...», digué. Sergio Kresic acudí també a la cita amb el primer Món Esportiu d'M7 Televisió de Mallorca. El tècnic croat del Reial Mallorca assumí tota la responsabilitat i reiterà la seva fe cega «en els vertaders artistes que són els futbolistes». Kresic es mostrà també convençut de la permanència del Reial Mallorca a Primera Divisió.

M7 Televisió començà ahir les emissions
El programa «Món esportiu», dirigit i presentat per Tomeu Terrasa, inicià ahir la seva nova etapa amb la presència del president Mateu Alemany i el tècnic Sergio Kresic als estudis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.