algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

Gel de Kor guanya en el darrer alè

S'imposà en la concertada per a poltres a Gerard BR en l'esprint

El tres anys de la quadra Ses Comes, Gel de Kor, s'imposà dissabte en la prova reservada a poltres, després de superar en el darrer esprint el favorit, Gerard BR, quan semblava que ningú no li podria impedir una victòria que havia preparat durant tot el recorregut.

Abans s'havia disputat el premi Illes Balears, dotat amb 900 euros i reservat a la modalitat de galop llis. No tenia gaire problemes per aconseguir la primera posició l'egua Monitoba muntada per J. Bauçà, que invertia una mitjana d'1.06 per recórrer els 1.700 metres de la correguda, mentre que pels llocs d'honor es produïa una dura pugna entre Subcidia, Cauca i Black Fleuve, que entraren per aquest ordre.

La cursa estel·lar permetia al francès Don Pepito anotar-se el primer triomf al Municipal, després de superar en l'esprint el debutant Granit de Bel Air, que havia controlat tot el recorregut, i tots dos entraren amb el mateix registre d'1.20.6. Però qui aconseguia la millor marca del capvespre era el guanyador del quartet especial, Estonien, que va dominar en tot moment la prova amb una mitjana d'1.19.4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.