chubasco de ligera intensidad
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

Xavi Torres: «En cap moment he pensat sortir de l'aigua»

El nedador es divertí «molt» durant tota la prova

Xavi Torres era un home feliç ahir vespre. El nedador mallorquí provocà l'esclatada d'eufòria a les graderies de Son Hugo quan tocà la paret de la pioscina principal de Son Hugo per darrera vegada després de 24 hores en remull. En acabar la gesta, Torres manifestà que s'havia divertit molt i no s'oblidà d'agrair a tothom el suport que ha rebut durant el dia sencer que ha durat el seu rècord.

«M'he divertit molt i, a més, he acomplit un repte personal. Estic molt content», digué Torres en sortir de l'aigua. Després de passar un examen mèdic en el qual es detectà el seu baix nivell de sucre, el nedador illenc expressà el seu agraïment «a totes les persones que han omplit Son Hugo i a l'organització» i confià que «tothom que m'ha vist s'ho hagi passat bé».

Torres digué que passà els seus pitjors moments entre les dues i les tres de la matinada passada, i a les set del dematí, per mor d'uns problemes estomacals molt molests. «A partir d'aleshores, emperò, tot anà a les mil meravelles», digué. «En cap moment he pensat deixar-ho. Transmetia les meves sensacions als metges i els deia si em sentia bé o malament. De vegades anava mort però mai no ho vaig exterioritzar», contà l'esportista, el qual s'aturava cinc minuts cada hora i s'alimentava amb l'ajuda d'un bussejador que li acostava un tub pel qual xuclava una beguda isotònica.

«Vaja trui que he organitzat», digué el nedador quan sortí de l'aigua i va veure les graderies plenes de gom a gom. «Sé que som molt estimat per la gent i és un fet que em fa pensar molt. El que més m'ha impressionat ha estat que en cap moment no he estat tot sol. Fins i tot a les cinc de la matinada va venir gent a donar-me ànims, i això ha estat molt important per mi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.