algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
19°

Sergio Kresic: «La Lliga comença a Vallecas»

El tècnic croat del Reial Mallorca explicà que té una «fe cega» en les possibilitats de la seva plantilla

33168
Kresic explicà que la millor medicina és el triomf.

El Reial Mallorca se la juga demà a Vallecas. Sergio Kresic entrenà ahir a porta tancada i en l'habitual roda de premsa dels divendres explicà que contra el conjunt madrileny començava la Lliga. «La Lliga comença demà... Jo tenc una certa edat i les cervicals... No puc mirar enrere...», digué. Quant al retorn al sistema de tres centrals, Kresic no explicà que sempre elegia el que considerava millor per l'equip. «Elegesc el que consider més convenient per l'equip en cada moment», afirmà, al temps que era clar quan assenyalava que l'equip «sempre pensa a guanyar», descartant així l'empat.

Kresic, altre cop, explicà que l'equip treballa bé als entrenaments i expressà la seva fe cega en la plantilla. «Tenc una fe cega en els futbolistes i assumesc tota la responsabilitat... Veig com treballen i per això tenc tanta fe en ells... Hem fet partits bons i xerecs...», manifestà. El president Mateu Alemany significà dijous que l'equip havia patit d'un excés de relaxació, circumstància que Kresic considerà equivocada. «No crec que hi hagi hagut relaxació. El president, en tot cas, coneix molt millor els futbolistes, ja que fa un grapat d'any que està amb ells i jo just un parell de mesos. Quan es perd no hi ha perdó... El futbol és com és. Això se soluciona amb les victòries. El triomf és la millor medicina», digué.

El tècnic croat insistí reiteradament a assenyalar que confia en la plantilla i fou clar en dir que la Lliga comença diumenge. «La Lliga comença ara. Estam treballant bé. La plantilla està responsabilitzada... Desitja amb totes les seves forces, que no són poques, que això surti endavant», afirmà. El màxim responsable tècnic del Reial Mallorca, interrogat sobre si es jugava el seu lloc a Vallecas, explicà que just havia tingut temps de pensar en el partit. «Just tenc temps per pensar en el pròxim partit. La resta no té importància. El més important és el Reial Mallorca i la seva massa social. La resta passarà...», afirmà.

Respecte a les declaracions de Velko Paunovic, Kresic explicà que no considerava encertat generalitzar, però recordà que el grup estava unit. «Paunovic ha fet unes declaracions, però crec que mai no és bo generalitzar... Nosaltres estam molt units. Tots per un i un per tots... La medicina és guanyar», manifestà. Així, el Mallorca juga demà a Vallecas un transcendental partit, que pot marcar el futur de l'equip a Primera Divisió. Així mateix, i malgrat que ningú no hi pensa, sembla clar que una derrota provocaria la immediata destitució de Kresic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.