algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Alemany: «Estic convençut, el Mallorca se salvarà»

El president recordà que el club s'ha de gestionar amb els recursos que és capaç de generar

40292
Alemany es declarà pletòric de moral.

Mateu Alemany transpira nerviosisme, però amb una dosi d'humor i alegria va voler transmetre ahir un missatge positiu i optimista. Es declarà absolutament convençut que el Reial Mallorca aconseguirà la permanència, declarà que la relació amb la propietat no ha canviat... Mateu Alemany va iniciar la compareixença de premsa recordant que la relació entre la propietat i els gestors del Reial Mallorca no ha variat els darrers anys. El president va recordar que el Mallorca, des de fa quatre anys, ha de viure dels recursos que és capaç de generar. «La situació entre la propietat del Reial Mallorca i el club no ha variat durant els darrers quatre anys. No hi ha canvis en aquesta relació... La propietat demana al president que equilibri el seu pressupost amb els seus propis mitjans, que és allò que el Mallorca ha aconseguit fer els darrers quatre anys. Ara bé, és cert que a Segona Divisió la propietat va fer un esforç per capitalitzar el club... El Mallorca, des d'aquell moment, ha viscut dels recursos que és capaç de generar. Aquesta és la raó per la qual l'entitat té la necessitat de produir ingressos extraordinaris amb traspassos... Enguany és una temporada excepcional, ja que el Mallorca va invertir més del que va traspassar...», explicà.

El president va explicar que l'Agència Tributària és a punt de finalitzar la inspecció que començà fa un any i mig. El president, en tot cas, no va poder dir res sobre la quantitat de la quota que s'ha de pagar, la multa, els recàrrecs... «La inspecció pràcticament ha acabat... A finals de març crec que en tindrem les xifres concretes i les faré públiques...», digué.

Alemany explicà que afronta el pròxim partit amb la moral alta, després de comprovar l'alt grau de compromís de la plantilla. «L'estat d'ànim, després d'una derrota, sempre és dolent, i amb la situació que patim, molt pitjor... En el meu cas, la meva decepció dura 24 hores, però amb feina es va recuperant la moral... Ara, tenc la moral alta, després de comprovar el grau de compromís i responsabilitat que tenen ara mateix tots els professionals que fan feina en el club... Avui estic amb molta moral i convençut de les nostres possibilitats... Coneixent les seves qualitats, estic convençut que l'equip sortirà de la situació actual... És un partit molt important, però tant com la resta dels que queden... Esper veure un bon Mallorca a Vallecas...», va afirmar.

Respecte de les diferències entre aquesta setmana i la prèvia a la del partit del Sevilla, Alemany assegurà que la plantilla s'havia temut de la situació. «La diferència més important és que els nostres futbolistes s'han adonat de la situació, que queda prou temps, però que no hi pot haver més relaxació...», digué. I, finalment, Alemany reiterà el seu absolut convenciment que el Mallorca mantindrà la categoria. «No tinc cap dubte que el Mallorca mantindrà la categoria. Se salvarà, segur. N'estic convençut. Ara bé, no estic ni relaxat ni adormit... Conec les dificultats que passam», acabà dient el president Mateu Alemany.

Alemany no considera deixar el Mallorca
«Sempre he dit que deixaré el Mallorca just si es produeix alguna d'aquestes tres situacions: quan la propietat em llevi la confiança, o quan la massa social consideri que no estic complint les responsabilitats que té un president o quan n'estigui fins als nassos. Són les tres possibilitats que hi ha, però ara com ara no estic en cap de les tres situacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.