SERVETTE: Pedat, Bah, Wolf, Miéville, Londono, Jacquet, Lonfat, Robert, Marcelo, Obradovic i Frei. Mitckhov per Lonfat, Sanou per Jacquet i Oruma per Marcelo.
VALÈNCIA: Palop, Curro Torres, Djukic, Pellegrino, Carboni, Angulo, De los Santos, Marchena, Vicente, Sánchez i Carew. Rufete per Vicente, Fábio Aurélio per Carboni i Mista per Carew.
ÀRBITRE: Valentín Ivanov (Russia). Amonestà Rufete, del València.
0-1: minut 10, Juan Sánchez.
1-1: minut 36, Robert.
1-2: minut 45, Angulo.
2-2: minut 66, Frei.

El València es va classificar per a quarts de final de la Copa de la UEFA després d'empatar 2-2 (3-0) amb el Servette suís en el partit de tornada de vuitens. Novament, va ser un tràmit per a les sis novetats que pesentava el conjunt de Rafa Benítez i que tot d'una volgueren demostrar que tenen un lloc en l'onze titular de l'actual líder de la Lliga espanyola. Als deu minuts s'avançaven els llevantins amb un gol de Sánchez que arribà quan un xut seu des de fora de l'àrea va tocar un defensa rival i entrà per davall del porter Pedat.

Podria haver marcat Carew dos minuts més tard, però una bona aturada del porter ho evità. I en la segona clara ocasió dels locals, Robert afusellà Palop després d'un rebuig d'aquest a vuit minuts del descans. La renda encara era massa còmoda perquè el València se posàs nerviós, i més quan Angulo, culminant un excle·lent contracop, tornà a donar avantatge als seus en el temps de descompte. La represa començà sorprenement amb els dos equips a l'atac, amb tot dat i beneït, i es va veure un gran espectacle malgrat marcar-se només un gol, en el minut 66, mitjançant Frei, que va deixar el definitiu 2-2 en el marcador. En definitiva, partit plàcid per a un València que ara es veurà les cares en quarts amb l'Inter de Raúl Cúper.