algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.84°
10°

El Madrid, llest per combatre els lleons

L'equip blanc haurà de remuntar el 2-1 de Bilbao en el Bernabéu per continuar celebrant el centenari

El Reial Madrid i l'Athletic de Bilbao es juguen avui (21.30/Aut.) una plaça a la final de la Copa del Rei, que es disputarà el pròxim sis de març en el Santiago Bernabéu, coincidint amb el centenari del conjunt blanc. La disputa del Mundial el mes de juny obliga que les eliminatòries de la Copa estiguin comprimides i que es deixin sentenciades el mes de gener per part dels dos aspirants al primer títol de la temporada. Ambdós equips arriben al matx amb l'obligació de guanyar. En el Madrid els títols són sempre una exigència i més aquest any del centenari, mentre que el conjunt basc, després de donar descans a la majoria dels seus titulars en el partit davant el Deportivo, arriba a Madrid amb la clara intenció d'aprofitar l'avantatge aconseguit en el partit d'anada.

El 2-1 del primer enfrontament concedeix part del favoritisme a un Athletic que és el millor equip fora del seu propi estadi, però que avui es veurà les cares amb el millor conjunt a casa. El Reial Madrid és el líder i, malgrat que duu quatre partits sense guanyar i ha patit dues derrotes a la Copa i dos empats a la Lliga, no perd a casa des de la temporada passada. Per al matx, el tècnic madrileny Vicente del Bosque podrà disposar del seu onze de gala, amb l'excepció ja coneguda de Fernando Hierro, que es recupera molt favorablement de la seva lesió a la clavícula, i que serà substituït, com en els dos darrers partits, per Aitor Karanka.

Raúl és quasi segur que jugarà, tot i que ho farà amb molèsties. Així, l'onze pot ser el format per Casillas; Salgado, Karanka, Pavón, Roberto Carlos; Helguera, Makelele; Figo, Zidane, Raúl; i Morientes. La llista la completen César, Flavio, Solari, Munitis i Guti. Per la seva part, l'Athletic té avui una oportunitat única, històrica i per ventura irrepetible en molt de temps per arribar a la final. L'Athletic no acudirà al Bernabéu a especular, perquè vol «aconseguir una cosa grossa». Heynckes desplaçarà a Madrid tots els seus homes, fins i tot els lesionats i els jugadors que no han disputat ni un sol minut de competició oficial. El tècnic alemany vol que tota la plantilla gaudeixi del que pot ser un dia històric per a l'Athletic de Bilbao.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.