algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Mapei ja roda per Palma i Calvià

L'equip de Freire ha estat matiner a l'hora de posar-se a fer feina

Un dels millors equips del món, segons la classificació elaborada per la UCI, Mapei Quickstep, no ha volgut esperar un segon més a l'hora de posar-se a entrenar de cara a l'XI Challenge Internacional Volta a Mallorca, que començarà divendres que ve pels carrers de Palma. De fet, els italians varen ser el primer equip que arribà a Palma: dilluns passat ja es varen allotjar a l'hotel Palmanova Palace. Ahir dimecres, el conjunt que encapçala el doble campió mundial Óscar Freire va rodar a bon ritme per carreteres de Calvià i de Palma.

No per ser els més matinadors tindran més oportunitats d'aconseguir bons resultats, però el cert és que Mapei és un dels equips que més opcions té d'emportar-se el protagonisme de la prova. N'hi ha prou de repassar els noms que componen la plantilla per adonar-se del potencial de l'equip, que dirigeixen Serge Parsani i Jesús Suárez Cuevas.

A més a més d'Óscar Freire, es troben a Mallorca els italianas Stefano Garzelli i Paolo Bettini, i el belga Tom Steels. Pedro Horillo i Miguel Martínez són els altres noms espanyols d'un equip que té una columna vertebral italiana. D'entre els locals que més destaquen, a més dels dos ja esmentats, trobam Danielle Nardello, Stefano Zanini i Andrea Noé. En definitiva, un equip de luxe que no ha fet tant de renou com el Telekom o l'ONCE-Eroski, però que no té res a envejar-los.

A més de la Challenge mallorquina, l'objectiu més immediat de Mapei serà la Vuelta a Cuba, que es disputarà entre els dies 12 i 24 de febrer per les carreteres de l'illa caribenya. El conjunt italià hi enviarà una petita delegació de quatre corredors, dirigida per l'espanyol José Antonio Fernández, que arribarà el dia 6 a Cuba.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.