muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Francesc Antich catalogà la trobada amb Alemany de ben positiva

Antich: «Ha arribat l'hora de firmar en un conveni tot el que hem treballat»

Francesc Antich va rebre en audiència privada i quasi secreta el president del Reial Mallorca Mateu Alemany dijous passat al Consolat. No hi havia ordre del dia ni un tema transcendental i urgent a l'horitzó, sinó que la trobada fou del tot informal, malgrat que extremadament útil. Serví, així mateix, per iniciar el procés que ha de conduir Govern i Reial Mallorca a la firma d'un conveni de col·laboració. «Hi ha tota una sèrie de reunions i contactes que es van fent. La reunió fou força positiva, ja que ambdós poguérem constatar que la predisposició a col·laborar és total», explicà ahir a Diari de Balears Antich.

Així mateix, Antich explicà que el Govern havia col·laborat ja en alguna ocasió amb el Mallorca, però assegurà que faltava encara concretar moltes qüestions. «El Govern ha col·laborat amb el Mallorca amb l'estada de l'Inter de Milà a Son Bibiloni i ara mateix ja s'està parlant d'altres possibilitats. Per aquest Govern, aquesta qüestió és de capital importància, ja que ens ajuda a fer propaganda d'aquestes Illes. Es tracta d'aprofitar totes les energies possibles. Es tracta de fer-ho bé en esport i, d'altra banda, poder demostrar que en aquesta illa hi ha alguna cosa més que sol i platja», assegurà.

Antich, en tot cas, fou clar a l'hora d'assegurar que durant algun temps s'ha parlat d'intencions, d'idees i manifestà que durant la reunió amb Mateu Alemany havia quedat clar que havia arribat el moment d'arribar a acords concrets i firmats. «La idea bàsica que compartim ara mateix és concretar tots els projectes dels que hem estat parlant i posar-los en un bon conveni marc. Ha arribat l'hora de firmar en un conveni tot el que hem treballat. S'han de desenvolupar tota un seguit de mesures concretes. Just puc agrair la bona predisposició del Mallorca per dur aquests temes endavant», digué.

Els serveis jurídics del Govern treballen ja en l'elaboració d'aquest conveni marc. Tant Antich com Alemany quedaren d'acord en què l'acord ha de ser satisfactori per ambdues parts. No es tracta de contentar ningú, sinó de rubricar un conveni útil per ambdues institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.