algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Ester Sáez es gradua a París-Vincennes

La manacorina, que va fer una excel·lent cursa, quedà novena, però el cavall no l'acompanyà

El debut d'Ester Sáez a la catedral del trot mundial no va poder ser més satisfactori. La menadora manacorina, a regnes del francès Faon de Pintignies, quedà novena ahir en el Prix de Saint Claude, sobre 2.100 metres, amb un temps oficial d'1.17.1. El francès Gatsby de la Motte va ser el guanyador de la prova amb un registre d'1.16. Tècnicament, la cursa que realitzà Ester des del cabriol va ser perfecta, però la llàstima va ser que el cavall de Toni Garau no l'acompanyà. A Faon de Pintignies li sobraren els darrers 700 metres, als quals arribà perdent força fins a quedar relegat al novè lloc. El mateix Toni Garau ja ho havia dit el dematí a les quadres de Grobois: «L'objectiu en aquest premi és participar i intentar fer-ho de la millor manera possible. Hem de ser conscients que no arribam en unes condicions òptimes per córrer, ja que el cavall ha estat aturat algun temps i ara només està al 70 o 75 per cent».

I, en efecte, així va ser. Ester no ho tenia gens fàcil, ja que Faon de Pintignies sortí amb el número 16 a la segona filera. No obstant això, la sortida que realitzà el cavall de la quadra de Garau Fullana va ser excepcional. Ester Sáez es col·locà amb els millors i va fer els primers metres situada en la cinquena posició. Ni l'aficionat més optimista es podia pensar que la manacorina pogués fer una sortida tan bona, tenint en compte les circumstàncies en les quals ho feia. Posteriorment, mentre la cursa anà avançant, el número 16 d'Ester anà perdent posicions fins acabar lluitant pel novè lloc, que finalment aconseguí en detriment de Gemme de Pres.

Per davant, un dels favorits, Gatsby de la Motte, aconseguia una còmoda victòria amb un temps d'1.16, per davant Goodbye Honey, que va ser segon amb un cronòmetre d'1.16.4. Al final de la prova, Ester Sáez va ser felicitada per la colònia d'aficionats mallorquins que seguiren la cursa, la vuitena de la jornada, amb una mescla d'intensitat i sorpresa. Fins i tot, ja a les quadres, la mateixa menadora no s'acabava de creure la bona sortida que portà a terme. Sáez, la qual s'havia mostrat molt pessimista el dematí a Grobois, manifestà que havia estat «una gran sortida», «la primera sorpresa» de la qual havia estat ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.