muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Kresic: «L'Alabès és un equip ben organitzat»

El croat assegurà que ningú no li ha insinuat que havia de canviar de sistema de joc

40566
Sergio Kresic té clar que el canvi de sistema mai no és una solució definitiva.

Sergio Kresic ha complert cent dies a la banqueta, el Mallorca continua a la zona més calenta de la classificació i el tècnic croat assegura que no hi ha temps per celebracions. Afirma que ningú no l'ha pressionat perquè canviï de sistema i dóna especial importància al partit contra l'Alabès "el més immediat. «El temps passa tan ràpid, que no hi ha temps per celebracions. Fa falta per treballar. Jo no faig valoracions parcials, cal acabar la feina i després es valoren les coses des d'una altra perspectiva... En aquest moment, just existeix el partit davant l'Alabès», explicà.

En preguntar-li sobre l'Alabès, Kresic no va tenir cap problema per lloar al conjunt de Vitòria. «És un partit, com tots els d'aquesta Lliga, molt competitiu, sempre complicat i difícil. El rival és un equip ben organitzat, que duu molts d'anys amb el mateix entrenador, que ha aconseguit coses importants i que té 36 punts per algun motiu...», digué. El màxim responsable tècnic del Reial Mallorca lamentà la pèrdua d'Ibagaza, però sol·licità tranquil·litat. «És una pèrdua important, però hem de conservar la tranquil·litat... Hem de tenir paciència», afirmà.

Respecte a la sortida de Leo Biagini del Mallorca, Kresic fou clar i assegurà que no volia ningú a la plantilla que no hi volgués ser. «No he parlat amb Biagini. Si ell no em demana res... Qualsevol jugador que vulgui partir, no ha d'estar en el grup. així mateix, si un futbolista vol ser en aquest grup i competir, sempre serà benvingut. Ara bé tothom vol jugar, però just ho poden fer onze», afirmà. Kresic té clar que el Mallorca cerca sempre els tres punts i no vol ni sentir parlar de conformar-se amb l'empat. «Hem anat a algun camp a empatar? Vàrem anar a Sevilla a guanyar. Vàrem anar a Valladolid a guanyar... A tots els partits hem anat a guanyar. A tots el partits hem tingut ocasions millors que el rival... L'argument per guanyar és córrer tant o més que el rival, estar tan ben col·locat o millor que el rival, i estar tan encertat o més que el rival a les dues àrees», manifestà.

Quan se li demanà si el retorn a quatre defenses era el remei per dotar l'equip de consistència defensiva, Kresic explicà que la solució a un problema mai no pot venir per un sol aspecte. «La solució mai no pot estar en un sol aspecte. L'experiència que tinc em demostra que canviar un sistema mai no és la solució definitiva, que està en un cúmul de detalls», digué. Finalment Kresic fou taxatiu en assegurar que totes les decisions tàctiques les pren ell. «Crec que en aquest moment és el millor per a l'equip. A mi, ningú no m'ha parlat del canvi de sistema. Durant els meus vint-i-cinc anys d'entrenador, mai no he rebut cap insinuació de cap president», acabà dient el tècnic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.