cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Comitè Territorial

S'esperava que a la reunió celebrada pels membres del Comitè Territorial de Competició es resoldria la informació oberta respecte de les incidències succeïdes al final del partit de juvenils entre Alcúdia i Cide B, que afectaven l'àrbitre Rubert Maura i el tècnic del conjunt col·legial Diego García. Segons sembla, faltaven alguns informes i per tal motiu no es va resoldre l'expedient i queda pendent per a la propera setmana.

Penya Arrabal La carismàtica Penya Arrabal, en una nota remesa a aquesta redacció, ens va assabentar que una vegada solucionats els diferents inconvenients, a partir del proper dissabte dia vint-i-sis, l'entrada al recinte els dies de partit es realitzarà per la porta principal, on es troba l'aparcament interior que està situat a l'Arc (primer carrer a mà dreta abans d'arribar a uns estudis de televisió). D'aquesta manera, queda sense efecte l'entrada de jugadors, àrbitres i aficionats per on era costum, i es culmina d'aquesta manera el desig de la directiva de la Penya. Al mateix temps, i a petició del Santa Catalina Atlètic, el proper dissabte es jugaran tres partits de Lliga de l'esmentat club (aleví futbol 8, aleví futbol 11 i benjamí futbol 7) en el recinte de Can Valero, el que farà que entre dissabte i diumenge se'n disputin un total de tretze. Conscient la Penya Arrabal de les necessitats d'altres clubs, no té inconvenient a posar les seves instal·lacions a disposició dels sol·licitants, sempre que sigui possible.

Felanitx Fa uns dies, en aquesta secció, férem referència a la notícia que ens va comunicar l'entitat de es Torrentó, respecte de la baixa a la plantilla de Tercera Divisió del carismàtic jugador Tòfol Bennàssar. Circumstància que es va produir, no per indisciplina de l'esmentat jugador, sinó per motius personals, encara que pels efectes varen influir certes incompatibilitats entre el jugador i l'entrenador Joan Garau. La veritat és que és molt llastimós que a aquestes alçades de campionat s'arribi a aquest extrem. Ja que ens referim al Felanitx, assenyalam que s'acaba de produir l'alta a la plantilla del davanter Ramírez, procedent del Gènova. No seria gens estrany que la pròxima jornada, en ocasió del derbi comarcal a disputar-se a na Capellera entre Manacor i Felanitx, l'esmentat efectiu gaudís d'alguns minuts de la transcendental confrontació.

Boicot interessat? Comença a ser comentat a nivell futbolístic a la ciutat de la Vall sempre florida el «semi boicot» a què té sotmès el tècnic Pep Maria Got a l'excel·lent porter Garrido. Fins i tot, es rumoreja que podria ser a causa de revenges personals indirectes respecte de l'esmentat jugador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.