algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

El Jovent estrena entrenador a la complicada pista del València

El tàndem Bezné-Got debuta avui com a tècnics del club illenc

Jovent, únic representant mallorquí en la Lliga Femenina 2, es desplaçà a València per enfrontar-se avui, a les 20.30 hores, en el pavelló poliesportiu de l'Universitat de València, contra el València Bàsquet femení. L'equip llevantí, que encara té opcións d'entrar en els play-off d'ascens, està situat un lloc més amunt que el club de sa Indioteria, però amb dos punts més i un partit menys disputat, amb un balanç de sis victòries i quatre derrotes. El cinc valencià compta amb una de les millors promeses del bàsquet femení estatal, Eva Smolka, una pivot d'1'85 metres d'alçada, seleccionada per participar en el VI Campionat d'Europa sub-20 a Croàcia. L'altra pivot, Maria Padrós, 23 anys i 1.93 metres, és la més alta de l'equip.

El València és un equip compensat i difícil de doblegar en la seva pista. L'equip mallorquí, amb nous tècnics, Dolors Bezné i Marcel·lí Got, després de tirar Xavi Menal la tavelolla, necessita el triomf per tal de poder escapar de la zona dels play-off de descens. Actualment el Jovent disposa només d'un punt més que l'equip canari Universitat La Laguna, Tabirako Baque, del Pais Basc, i GEiEG Totauto, de Girona, i tres més que el darrer, el Viladecans.

Jovent compta amb jugadores per tal de sortir de la zona de perill. El nou equip tècnic està intentant que les jugadores recuperin la confiança perduda i promocionar més el joc d'equip, el punt fluix de la banqueta enguany. Hi ha temps i banqueta per millorar i de començar a entrar en la zona d'enmig de la classificació, aconseguint així l'objectiu principal, la permanència en la Lliga Femenina 2. El Jovent deixà escapar punts en la primera volta i no pot repetir ara en la fase decisiva les mateixes errades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.