nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.8°

Altes i baixes

Aprofitant els dies que queden de termini per poder incorporar nous reforços a les plantilles de Tercera Divisió "termini que finalitza el darrer dia de gener", Mariano Riera, president de la SE Eivissa, a més d'atorgar un vot de confiança al seu entrenador, José Antonio Luna, encara que per als efectes bé podria succeir que dins les dues jornades en què l'equip haurà de disputar dos partits consecutius fora del seu camp, Cardassar i Platges de Calvià, el president canviàs d'opinió, de moment, el club acaba d'incorporar un nou reforç. Juan Manuel Castañeda, migcampista procedent del San Fernando de Segona Divisió B, encara que per als efectes, actualment pertanyia a la plantilla del Chiclana en qualitat de cedit. Migcampista que fa 1'80 i, malgrat la seva joventut (23 anys), diuen que té una àmplia experiència. La seva incorporació es va dur a terme ahir dijous a la nit, i és possible el seu debut contra el Cardassar.

CE Campos A través de la nostra inesgotable font de notícies, sempre verificades a càrrec del dilecte corresponsal i millor amic, Marc Lladonet, fórem informats de bastant de «trull» a nivell futbolístic, que afecta el Campos i el Santanyí. Per començar, la plantilla de Tomeu Obrador acaba de patir quatre baixes: les dels germans Adrover, la de Toni Vidal i la de Jaume Casals. Afegim que tant Tomeu Prohens com igualment Silvestre García estan lesionats. I demà dissabte, a partir de les 17.30, enfrontament contra el Calvià sobre la gespa del Camp Municipal de Santanyí. Afortunadament per als interessos del sempre entusiasta Tomeu, s'acaba d'incorporar a la plantilla campanera el conegut davanter Bernat Roig, cansat de no tenir la confiança de Damià Barceló en el quadre santanyiner. Gens estrany seria que demà dissabte s'originàs el seu debut, millor dit, reaparició amb el conjunt de la seva vila natal. Què ens explicarà quan el vegem l'expresident Tomeu Roig, pare del mencionat jugador, que ens va jurar i perjurar que mai més no tornaria a travessar la porta del camp municipal? Un bon consell, Tomeu: no diguis «d'aquesta aigua no en beuré». Un reforç que estam segurs que satisfarà les ambicions de l'experimentat entrenador de l'equip campaner.

Comitè Regional Els membres del Comitè de Competició Regional prengueren, entre altres de menys importància, els següents acords: a Regional Preferent, un partit de sanció per diverses motivacions al jugador Ricardo Martínez i a l'entrenador Toni Creus (S'Horta) i a Francisco Martín (Collera) i Miquel Munar (Poblera). A Primera Regional, cinc partits a Julián López (Escolar), insults a l'àrbitre. Dos partits a Luis Cela, entrenador del Murer. A Segona Regional, cinc partits a Antonio Ruiz (Sant Jordi), insults a l'àrbitre, i tres partits a Carlos Femenías (Son Cladera), desconsideració greu contra l'àrbitre. A Tercera Regional, vuit partits als jugadors del Marratxí Eduardo Soto i David Benítez. Idèntica sanció a Miquel Gelabert (Petra), per empènyer i insultar l'àrbitre. Cinc partits a Miguel Gómez i a l'entrenador Juan Montserrat (Marratxí), menyspreu a l'àrbitre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.