nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Sergio Kresic assaja amb l'exitós 4-4-2

Campano ocuparà la banda dreta del mig camp i Novo se situarà a l'esquerra si Ibagaza no es recupera

Sumar tres punts en sis partits fan meditar el més caparrut i convençut dels entrenadors. Sergio Kresic cerca solucions i ahir horabaixa assajà a la ciutat esportiva de Son Bibiloni amb un onze «revolucionari» si ens fixam en les darreres alineacions del croat. Kresic no variarà gaire els homes i el canvi més substancial es produirà en el sistema. Kresic entrenà ahir horabaixa amb just quatre defenses, oblidant-se així dels tres centrals, que no han dotat el Mallorca de la consistència defensiva necessària. En aquest sentit, el croat sembla decidit a provar, altre cop "a la seva arribada ja hi jugà" amb quatre defenses.

Ibagaza no entrenà ahir amb normalitat i les opcions que diumenge pugui sortir al camp davant l'Athletic de Bilbao es redueixen perillosament. Kresic provà ahir amb Leo Franco a la porteria; amb Olaizola com a lateral dret, Fernando Niño i Miquel Àngel Nadal com a centrals, i situà Miquel Soler per la banda esquerra. En el centre del camp, Engonga i Marcos exerciran de pivots, mentre que Campano ocuparà la banda dreta i Àlvaro Novo l'esquerra. En tot cas, si Ibagaza es recupera per diumenge seria l'argentí qui ocuparia la zona esquerra de la medul·lar. I en atac, Luque és fix, mentre que l'altra plaça l'ocupà Paunovic.

Kresic, a la segona part del partidet que disputà ahir horabaixa a Son Bibiloni, realitzà alguns canvis al teòric onze titular. Situà Carlos Àngel Roa a la porteria, mantingué la mateixa defensa que en el primer temps, però en el centre del camp situava Paunovic per la banda esquerra i relegava Àlvaro Novo amb els suplents. I a la davantera, situà Roberto Losada devora Luque. És a dir, que Kresic planeja canvis per rebre diumenge l'Athletic de Bilbao, després que el Reial Mallorca perdés de forma consecutiva davant el Valladolid i la UE Las Palmas, i que se situàs en zona de descens.

Sergio Kresic, si finalment, com sembla, utilitza l'exitós 4-4-2, el sistema emprat pel Reial Mallorca durant les darreres temporades, haurà escoltat les distintes veus que l'hi han recomanat. De fet, alguns futbolistes de la primera plantilla, malgrat que mai no públicament, havien fet saber que consideraven convenient retornar als quatre defenses. Així mateix, el propi entrenador mallorquinista mai no havia descartat, quan era interrogat sobre el sistema de joc, utilitzar en un futur el 4-4-2. Ara, sembla que el futur ja és aquí. Torna el 4-4-2.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.