algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Nadal: «El Mallorca no està lesionat, però sí un poc afectat»

El central, que es restableix de la seves molèsties al peu dret, assegurà que l'equip no baixarà

40638
Miquel Àngel Nadal s'exercità ahir en solitari a Son Bibiloni. | T.M.

Miquel Àngel Nadal està tranquil. El manacorí està segur de les possibilitats del Mallorca a la Lliga i ahir va voler transmetre un missatge de tranquil·litat al mallorquinisme. «L'equip no baixarà a Segona Divisió. La nostra gent ha d'estar tranquil·la perquè entre tots treurem això endavant», assegurà. El defensa manacorí, el qual diumenge es perdé el seu primer partit de lliga enguany a causa de les molèsties que pateix en el peu dret des de Valladolid, s'entrenà ahir en solitari i digué que encara no està llest per jugar, però que espera recuperar-se plenament per rebre diumenge l'Athletic de Bilbao.

Nadal també xerrà de la situació de l'equip. «Jo estic lesionat. Ara bé, el Mallorca no ho està, però sí un poc afectat. La situació de l'equip és complicada. És un fet. Però queden molts de partits per jugar i el que hem de fer és rectificar i sobreposar-nos a la situació. Hem de posar-ho tot per sortir d'aquí», manifestà l'internacional. Segons Nadal, «el millor és que el vestidor fa pinya. Hem parlat dels nostres problemes i tots som conscients que ho hem de treure endavant. S'han de fer les coses bé. Ara no basta ser professional, sinó més bon professional».

El manacorí no va voler donar explicacions de la mala situació per la qual travessa l'equip. «Aquestes coses no s'expliquen perquè són part del futbol. El nostre és un problema de falta d'atenció. Si et despistes un moment pots encaixar dos gols, tal com ens passà a Las Palmas l'altre dia. No hi ha explicació, simplement passa, i punt. Quantes vegades no guanya l'equip que juga millor, idò això és el mateix», digué. Nadal és de l'opinió que el Mallorca no practica un mal futbol, i que si es continua en aquesta tònica, «els resultats canviaran». «No hem fet partits tan dolents. Al començament de la temporada sí que jugarem malament però ara no. Així i tot, hem de millorar», apuntà el defensa.

Per la seva banda, Xabier Olaizola també es referí al mal moment que passa l'equip en aquestes alçades de la temporada i demanà el suport de «tothom» per aixecar l'equip. «La situació és complicada i preocupant, però jo tenc plena confiança en l'equip. L'avantatge és que som conscients que serà difícil sortir dels darrers llocs de la classificació i per això ens plantejarem cada partit com una final», digué el defensa basc. El lateral afegí que «en els set anys i mig que jo duc en el club mai no havia viscut una situació així, i per això estic més preocupat, perquè no estam acostumats a lluitar en aquestes posicions, fet que afegeix un plus de dificultat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.