Els de Heynckes també s'imposaren (1-0) al Vila-real a la tornada

ATHLETIC DE BILBAO: Aranzubia, Larrazábal, Lacruz, Murillo, Larrainzar, Urrutia, Alkiza, Yeste, Cuéllar, Guerrero i Urzáiz.
Murillo per Larrazábal i Ezquerro per Urzáiz.
VILA-REAL: López Vallejo, Galván, Ballesteros, Unai, Berruet, Arruabarrena, Galca, Amor, Gracia, Guayre i Quique Martín.
Jorge López per Galca, Cañas per Gracia i Pizzi per Guayre.
ÀRBITRE: Alexis Pérez Pérez (col·legi Las Palmas). Amonestà Unai i Ballesteros per part del Vila-real i cap jugador per part de l'Athletic.
GOL:
1-0: minut 12, Guerrero.

L'Athletic de Bilbao es classificà per a les semifinals de la Copa del Rei després de guanyar ahir 1-0 davant el Vila-real en el partit de tornada disputat a San Mamés que, sumat al 0-2 aconseguit a El Madrigal dimecres passat, dóna un resultat global de 3-0 clarament favorable als de Juup Heynckes. Per si encara quedaven dubtes respecte de quin dels dos equips que saltà a la gespa de San Mamés passaria ronda, el bilbaí Yeste, als dotze minuts, s'encarregà de sentenciar l'eliminatòria definitivament trencant el fora de joc i donant el gol fet a Julen Guerrero en una perfecta passada de la mort.

El groc Quique Martín, un minut després, es va plantar sol davant Aranzubia, però estavellà la pilota en el cos de l'habitual porter suplent de l'Athletic, i desaprofità així una clara oportunitat per empatar el partit i donar així alguna oportunitat als llevantins perquè encara restava més d'una hora de joc. Però va fallar i la resta de partit va ser soporífer, amb tot dat i beneït.

Els canvis se succeïren al conjunt local per donar descans als titulars i al visitant per cercar un miracle, Víctor posà tots els seus davanters disponibles al camp, que no arribaria. L'Athletic, sense gaire esforç, era a les semifinals del torneig del KO quinze anys després i ja comença a somniar en la final del proper sis de març al Santiago Bernabéu.