nubes dispersas
  • Màx: 19.25°
  • Mín: 12.82°
18°

Cuper: «El Mallorca s'ha de centrar en el present»

Héctor Cúper, a l'Illa amb l'Inter, evità sentimentalismes sobre el seu exequip «perquè encara és prest»

33754
Cúper i l'Inter de Milà ja fan feia a Son Bibiloni. | T.M.

Héctor Cúper ha tornat a trepitjar Mallorca. El tècnic argentí arribà ahir a l'Illa per fer un «miniestage» de déu dies lluny dels rigors de l'hivern italià amb el seguici d'estrelles que integren la plantilla de l'Inter de Milà. El grup, que arribà ahir dematí a Son Sant Joan amb l'única absència de Ronaldo, lesionat, que s'ha quedat a Itàlia, treballà ahir horabaixa en els camps d'entrenament de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Després de la feina, el preparador argentí oferí una roda de premsa en la qual parlà, entre altres coses, de les causes per les quals l'Inter de Milà ha triat Mallorca, de la situació que travessa l'equip vermellenc a la Lliga Espanyola i de les diferències existents entre el futbol italià i l'espanyol.

«Seguesc la Lliga espanyola i sé que el Mallorca està en una mala situació», digué Cúper. «Ara mateix viu un moment complicat. El que no s'ha de fer és comparar el moment actual amb el passat. No s'ha de pensar en una altra cosa que no sigui la realitat... i atacar-la.», afegí. Segons el tècnic argentí, «encara falta molt de campionat i això dóna un cert marge de reacció. El més important pel mallorquinisme és tenir confiança que això es traurà endavant». Cúper no va voler esplaiar-se quan li demanaren pel que sentia en veure els vermellencs enfonsats a la classificació i evità els sentimentalismes: «el Mallorca no em fa pena... perquè encara no ho té tot perdut. Però sí és cert que fa un poc de llàstima veure'l tan a baix».

L'entrenador interista explicà també les raons per les quals l'equip italià ha decidit finalment venir a preparar-se a Mallorca en comptes d'unes altres destinacions. «Els camps d'entrenament a Itàlia no estaven en bones condicions i per això decidírem concentrar-nos a una altra banda. Jo vaig proposar Mallorca, com així també ho vaig fer amb altres llocs. Va ser el club el que finalment prengué la decisió. Així, el fet de venir aquí no és cosa meva, va ser l'Inter el que ho decidí», explicà Cúper. «Ara bé "afegí" a ningú li passa per alt que tornar a aquest lloc em recorda molts bons moments. El lloc i la gent signifiquen molt per mi, però jo tenc clar que he vengut a treballar. Per gaudir amb això ja tenc les vacances».

El davanter brasiler Ronaldo Nazario da Lima ha estat la gran absència del segon classificat de la Lliga italiana a Palma. El jugador pateix unes molèsties que l'han obligat a quedar-se a Milà, però Cúper va voler deixar ben clar que el davanter s'ha recuperat, i molt, de la greu lesió de genoll que el tingué dos anys allunyat dels terrenys de joc. «El que li ha passat a Ronaldo ara entrava en els nostres plans. Ell va fer molta feina per recuperar-se i estar a punt, i ho aconseguí. Primer li dossificàrem els minuts i sortí a les segones parts. Després ja jugava des del començament i finalment estava preparat per aguantar els noranta minuts. Decidírem que continuàs jugant i se'n ressentí», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.