cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Comitè de Competició

Els membres del Comitè Territorial de Competició prengueren, entre altres acords, els següents en una reunió mantinguda el passat dia 27 de desembre: a Regional Preferent, imposar tres partits de sanció a l'entrenador de l'Andratx, Juan Pacheco, per desconsideració greu contra l'àrbitre. La mateixa sanció a Teodoro Sánchez (Pollença), per agressió a un contrari. Un partit per diverses motivacions a Llorenç Lladó (Campos), Mateu Alorda (Constància), Francisco Ferrer Cruz (Gènova), Miquel Munar (Poblera), Alejandro Fernández i David Mato (Soledat), Sebastià Bibiloni (Son Roca), Miquel Gàlvez (Calvià) i José Ortega (Pollença). A Primera Regional, vuit partits de sanció a Rubén Gallego (Rtiu. la Victòria) per agafar el col·legiat. Sis partits de sanció a Francisco Pérez (Patronat), per doble amonestació i insults a l'àrbitre. Tres partits a José Sáez (Barracar) i a Antonio Rigo (Ses Salines), per insults a l'àrbitre amb penediment. Dos partits a Pablo Vanrell (Platges Can Picafort) i a Miquel Mulet (Rtiu. la Victòria), per agressió amb penediment. A Segona Regional, quatre partits a Jorge Coca (Pil. Soledat), per ofenses i intent d'agressió a l'àrbitre. Dos partits a Fernando Jiménez (La Porcíuncula) i a Miquel González (Xilvar), per joc perillós. A Tercera Regional, tres partits a Ignacio Mejías (Cala d'Or), per agressió a un contrari.

Tercera Divisió Darrer partit i corresponent baixada de teló oficial de la primera volta del campionat de Tercera Divisió. Ressalten en la jornada interessants partits que poden originar moviment, tant a la cúpula com igualment a la coa de la classificació. Una circumstància que s'anirà repetint durant tota la segona volta. Destaquen per la seva importància el Constància-Cardassar, en què el colíder conjunt del Nou Camp patirà la baixà del voluntariós efectiu Vasco, convalescent d'una inoportuna lesió. La resta, tots a disposició del tècnic, Jaume Bauçà.

Municipal de Santanyí Bon regal de Reis per a la afició futbolística santanyinera, com també per a la blanc-i-blava de l'Estadi Balear, el partit que diumenge a partir de les quatre de l'horabaixa disputaran Santanyí i Atlètic Balears. Partit que serà dirigit pel col·legiat Escribano Jiménez. Segons notícies que ens arribaren ahir al capvespre, Damià Barceló, tècnic de la plantilla local, compta amb tota la cuirassa ben aparellada, com igualment possibilitats de poder posar en activitat l'alineació de gala. Circumstància que facilita el fet de no patir la plantilla cap baixa per sanció ni encara menys per lesió. Es confia que per poc que els elements atmosfèrics es mostrin benignes quant a temperatura, les instal·lacions del Camp Municipal podrien molt bé registrar la millor entrada de l'actual temporada. I no solament per la condició de colíder del rival de la ciutat, sinó per la delicada situació en què es trobaria el Santanyí en cas que al final els punts volassin lluny de la localitat. I alerta que, en perspectiva, ben aviat arribarà l'Arenal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.