nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

Mèrits justificats

I com a premi del tot merescut, Carol Domènech Ceballos es convertirà avui vespre en la gran protagonista de la confrontació amistosa que Reial Madrid i Atlètic de Madrid disputaran dins del programa del centenari que tan joiosament està perfilat amb vista a l'any que acabam de començar. Responsabilitat que per doble motiu omplirà de satisfacció no només Carol, sinó tot el col·lectiu arbitral balear, orgullós de la internacionalitat de la seva companya, que en mèrit a sacrificis incalculables com igualment esforços de tota mena a la fi ha estat reconeguda pels organismes estatals, que no han dubtat a fer justícia i al mateix temps oferir-li un vot de confiança davant el gran compromís que avui a la nit tindrà davant milions d'espectadors, que per res del món no voldran perdre's poder contemplar l'esmentada confrontació. I com no n'hi ha dos sense tres, el proper diumenge Carol actuarà com a quart àrbitre del partit de Primera Divisió que disputaran Barcelona i Saragossa al Camp Nou. No cal dir que desitjam a la jovial Carolina tota la sort del món davant aquesta gran oportunitat.

Tercera Divisió Relació, encara que sigui enrevoltada de provisionalitat, dels col·legiats de Tercera Divisió que el proper diumenge dirigiran els partits corresponents a la darrera jornada de la primera volta. Fins ara, tots estan assenyalats per diumenge: Manacor-Poblera (16.00, De la Cámara), Montuïri-S.Eulàlia (16.00, Bauzà Martorell), Sóller-Santa Ponça (16.30, Ramón Cruz), Ferrioler-Felanitx (17.00, Duarte Ramírez), Binissalem-Alaior (16.00, Puigserver Trobat), S.Maonès-Espanya (16.00, Martínez Os), Santanyí-At.Balears (16.00, Escribano Jiménez), P.Calvià-Arenal (17.00, Albiol González), Eivissa-Vilafranca (17.00, Pèrez Granados) i Constància-Cardassar (16.30, Lara Medina).

Regional Preferent De moment, dos partits avançats al dissabte de reis: Ferrioler-Esporles (18.00, Morey Cámara) i Campos-Andratx (17.30, Gómez Alcántara). La resta, en diumenge: Cala Millor-Penya Arrabal (15.30, Vicens Abad), Pollença-Peguera (17.00, Ginard Garcia), Alcúdia-Soledat (16.00, Serra Crespí), Poblera-Montuïri (16.00, De Miguel Rubio), Algaida-La Unió (15.30, Hernández Burgos), Constància-Calvià (11.30, Coll Homar), Son Roca-Gènova (11.30, Albiol González) i Collera-S'Horta (11.30, Cano Gázquez).

Preparatius Fidels a la cita que per tradició es va repetint any sí i l'altre també, caracteritzats responsables del Ferrioler futbolístic, cas del president, Biel Mas Cargol; el secretari, Jaume Rosselló, i el tot terreny Pep Es Bombero, juntament amb els seus familiars, ja estan preparant l'estada al Pirineu català, disposats a participar al gran eslàlom, on el gran Cargol acostuma a demostrar cada any que és un consumat esquiador. I la prova, moltes plaques i pergamins que deixen constància de la seva activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.