algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

El centenari comença amb derbi

Carolina Domènech xiularà el Madrid-Atlètic al Santiago Bernabéu

El 2002, any designat perquè les millors seleccions del món s'enfrontin en el Mundial de Corea i Japó, no pot començar de millor manera a Espanya, ja que Reial Madrid i Atlètic de Madrid jugaran aquest vespre en el primer Torneig Madrid 2012, en un partit que serà xiulat per la col·legiada mallorquina Carolina Domènech. El matx serà, a més, el primer que el conjunt blanc disputarà l'any del seu centenari, i quina millor manera que fer-ho davant d'un dels seus més acarnissats rivals, el conjunt blanc-i-vermell al Santiago Bernabéu. Els madridistes podran disposar per a aquest partit de tots els seus efectius, ja que fins i tot el brasiler Flávio Conceiçao, lesionat tota la temporada, podria disputar-ne alguns minuts. L'únic dubte és Guti, amb grip.

L'Atlètic també podrà comptar amb tot el seu arsenal per mesurar-se, dos anys després, amb el Reial Madrid, a excepció de Juan Carlos Gómez, que continua recuperant-se d'una lesió. Vicente del Bosque, tècnic del Reial Madrid, deixà clar que el partit té tot el seu suport, ja que la recaptació anirà a parar a una organització benèfica. El tècnic va confirmar que donarà oportunitats a tots els seus jugadors, fins i tot als que menys minuts disputen aquesta temporada Menys gràcia fa la cita a Luis Aragonés, tècnic blanc-i-vermell, ja que diumenge, davant del Burgos al Plantío, es jugarà tres punts molt importants amb la vista posada en el somiat ascens davant d'un rival directe.

Tot i això, prepararà el seu habitual onze titular per intentar demostrar que, encara que l'Atlètic està a Segona, té plantilla suficient per vèncer un dels favorits al títol de Lliga de Primera Divisió. S'espera un ple total a les graderies del Bernabéu per tal de presenciar un matx que no es veia al coliseu blanc des que l'Atlètic de Claudio Ranieri va guanyar 1-3 els madridistes fa dues temporades, amb una gran actuació de Hasselbaink.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.