algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Martí Cerdà dominà la cursa

El cadet pollencí Vicenç Vivancos va sorprendre Pere Palou

La duresa del circuit urbà de Sant Joan sentencià el guanyador de la tradicional correguda de la prova organitzada per el Club Joventut Ciclista Manacor. Martí Cerdà (Kis Cerámica) s'adjudicà el triomf en la cursa open, superant per 55 segons Daniel Arce (Fotomax). Completà el podi Guillem Gayà (Planas Salud), el primer dels cicloesportius, a 1.05 minuts del vencedor.

A continuació es classificaren Carles Bon (Emaya), Rafel Sampol (Herbes Túnel), primer dels màster 30, Toni Vives (Deportes Mauri), Jordi Salas (Herbes Túnel), Toni Bon (Emaya), Miquel Perelló (Bic. Caldentey) i González (Emaya).

S'ha de ressaltar la participació de Toni Bon, després de la greu caiguda a Algaida, i del professional de Deià Joan Horrach (Maia), que prepara la Volta a Espanya. En júniors s'imposà Villalonga (Pollença), seguit de Biel Tomàs (Kis Cerámica) i Fernández (Saunier Duval). En cadets s'imposà, per només un segon d'avantatge, Vicenç Vivancos (Polleça), per davant del seu company d'equip Pere Palou. A continuació entraren Tià Amer (Planas Salud), Barceló (Bic. Caldentey) i Llompart (Pollença).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.