cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Llompart estrena el renovat filial

El Mallorca B inicia la temporada al Lluís Sitjar amb la gespa malmesa

L'entrenador del Mallorca B, Tomeu Llompart, afronta amb molta il·lusió els primers passos d'un nou projecte a llarg termini. Diumenge a les 12 del matí, a l'estadi Lluís Sitjar, es posarà en marxa, davant del Granada, un filial molt diferent del que s'ha vist els darrers anys. Aquesta temporada el cos tècnic se centrarà a donar responsabilitat a jugadors molt joves perquè puguin formar-se. «L'equip no té res a veure amb el de l'any passat. Hem creat un projecte nou, de futur, amb gent molt jove. Es tracta de fer feina per formar aquests jugadors, molts dels quals són juvenils», assegura el tècnic de la casa.

Llompart és conscient que treballar amb una mitjana d'edat tan jove justament l'any en què el Mallorca B ha estat inclòs en un nou grup amb equips poc coneguts a l'Illa fa que l'objectiu principal no sigui, ara per ara, l'ascens a Segona Divisió: «Potser podem aspirar a estar a dalt, però hem de tocar de peus a terra. El grup que ens ha tocat sembla molt complicat i experimentat i, a sobre, no coneixem els rivals».

El filial mallorquinista començarà el nou curs amb alguns contratemps, com les lesions de Miguel Sánchez i Roberto. Llompart reconeix que són un contratemps, «però nosaltres ja hem preparat la Lliga sense poder tenir en compte aquests jugadors». El Granada serà el primer rival d'aquesta temporada. És un dels equips més potents del grup. «Després del partit contra el Granada es veurà de què hem estat capaços, serà una molt bona pedra de toc», comentà Llompart respecte el tema.

Un altre dels problemes que ha d'afrontar el Mallorca B en aquest inici de Lliga és el mal estat del terreny de joc del Lluís Sitjar després del concert d'Alejandro Sanz. Llompart, però, no fa un drama de la situació: «Hem procurat fer el possible per recuperar el terreny de joc, però sembla que aquest diumenge el camp no estarà en bon estat. Ens haurem d'adaptar, quin remei. Serà igual per als dos equips».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.