algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Espanya es concentra amb retard

L'atemptat d'ETA i la boira a Galícia, contratemps pels de Camacho

L'atemptat comès per la banda terrorista ETA a l'aeroport de Madrid-Barajas i la intensa boira que hi havia a Galícia ahir dematí provocaren el retard en l'arribada de gran part dels internacionals espanyols, que havien de ser a les 14.30 hores al parador del Saler, a València, on ja preparen el partit que els ha d'enfrontar amb Àustria, i vàlid per a la classificació per al Mundial del Japó i Corea del 2002. El gruix de l'expedició espanyola procedent de Madrid, i composta per nou futbolistes i el cos tècnic, arribà a l'hotel a les 15.20 hores, ja que l'avió que els traslladà des de l'aeroport de Barajas fins a Manises es va endarrerir a causa de l'atemptat d'ETA.

A més, els futbolistes del Deportivo Manuel Pablo, Tristán, Valerón i Víctor també patiren el retard dels seus vols, per la boira a la regió gallega. Els primers jugadors de la selecció que arribaren al parador del Saler foren el mallorquinista Miquel Àngel Nadal, els valencianistes Cañizares, Albelda i Vicente, i els barcelonistes Luis Enrique, Puyol, Sergi i Xavi. El seleccionador, José Antonio Camacho, i els jugadors procedents de Madrid es dirigiren a les seves habitacions. Entre aquest gruix de jugadors es trobava el gran protagonista d'aquesta concentració, l'excapità valencianista i ara jugador de la Lazio Gaizka Mendieta, que centrà l'interès dels mitjans de comunicació, però que no parlà.

Mendieta va arribar silenciós a l'hotel, i sense aturar-se ni tan sols a l'entrada, va pujar a la seva habitació, evitant en tot moment el contacte amb la gent i sense donar cap explicació sobre el seu estat d'ànim després de tornar a la ciutat que el va veure néixer futbolísticament. La selecció espanyola romandrà concentrada al parador del Saler fins dissabte que ve, dia en què s'enfrontaran amb Àustria a l'estadi de Mestalla on, a més dels tres punts, l'interès serà veure com reben els valencians Mendieta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.