algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Velko Paunovic és el comodí de Krauss

El serbi jugarà un any al Mallorca com a cedit, però amb una opció de compra per quatre anys més

41822
Veljko Paunovic i Mateu Alemany, durant la presentació.

El migcampista serbi Veljko Paunovic va ser presentat ahir com a nou jugador del Reial Mallorca. El jugador arriba cedit per una temporada per l'Atlètic de Madrid, però amb la ferma pretensió de convertir-se en un jugador important en les properes temporades. El contracte de Paunovic tindrà una opció de compra, amb límit de 31 de maig del 2002, segons la qual el Mallorca adquiriria el 100 per cent dels drets federatius del jugador per les quatre temporades següents.

Paunovic torna al club que el va veure madurar com a jugador i on va estar cedit la temporada 1998-99. Fart de cessions, però, el jugador ara vol que tot sigui diferent: «No vull sentir-me com un jugador que només ve aquí per un any. Vull aportar tot el que tinc per poder quedar-me», assegurà el migcampista durant la seva presentació. L'exjugador de l'Atlètic i de l'Oviedo segueix sent una aposta de futur perquè només té 24 anys acabats de fer (justament fa una setmana) i pot ser un comodí perfecte per Bernd Krauss, ja que es pot adaptar a moltes posicions, com per exemple les dues bandes al mig del camp, la mitja punta o, fins i tot, la punta d'atac.

«Veig que hi ha molts canvis, però tots són positius», assegurà Paunovic, que va viure la darrera temporada de l'equip a l'estadi Lluís Sitjar i només havia trepitjat Son Moix com a jugador rival. El serbi es mostrà «molt il·lusionat i content de poder tornar a aquest club perquè té un gran conjunt i una gran organització», i afegí: «Millor gairebé impossible. Em feia una gran il·lusió tornar a un lloc on em coneixen i que jo també conec. A més, crec que els joves funcionen molt bé aquí». «El principal objectiu serà quedar bé a la Lliga i arribar fins on poguem a la Champions», manifestà el jugador, que demostrà tocar de peus a terra.

Quan jugà al Mallorca, el serbi tenia 21 anys i va completar una gran campanya. El jugador venia cedit per un any per l'Atlètic i, al final de la temporada, el Mallorca va voler fitxar-lo, però no va poder arribar a un acord amb el club madrileny.

L'estiu passat, després d'haver jugat una temporada a l'Atlètic de Madrid, Paunovic va manifestar el seu desig de tornar al Mallorca, però un cop més es va truncar el fitxatge perquè les pretensions econòmiques del club matalasser eren massa elevades.

Després de la segona temptativa frustrada de fitxatge, l'Atlètic li va trobar sortida un altre pic com a cedit per una temporada, en aquest cas al Reial Oviedo del seu màxim valedor, Radomir Antic. El tècnic serbi fou el que el dugué al Marbella, filial de l'Atlètic de Madrid, quan només tenia 18 anys. Amb 16, Paunovic va ser escollit millor jugador juvenil de Iugoslàvia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.