algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Bernd Krauss: «Lluitarem pel segon lloc»

El tècnic mallorquinista situa l'Arsenal com a favorit i considera igualats els altres tres equips

El sorteig de la Lliga de Campions ha deixat satisfet l'entrenador del Reial Mallorca, Bernd Krauss, que veu l'Arsenal un esglaó per damunt dels altres tres equips, que ell situa en un mateix nivell. Krauss indicà que «tots els grups són difícils. En el nostre, l'Arsenal és el gran favorit. És un club molt ric i amb bons jugadors, però tot és possible. Els altres equips, el Schalke, el Panathinaikos i nosaltres, tenim les mateixes possibilitats per al segon lloc, i lluitarem per ell».

Així i tot, l'entrenador alemany creu que «ho tenim més fàcil que el Schalke i el Panathinaikos, perquè ara ja no hi tenim res a perdre, i només podem guanyar, i ens fa molta il·lusió que arribi el dia dels partits i jugar-los». L'entrenador mallorquinista diseccionà els tres rivals que els han tocat. A l'Arsenal, li dóna tot el favoritisme: «L'Arsenal té 25 jugadors molt bons. A més, tots els equips anglesos són molt difícils de doblegar quan juguen a la seva illa».

Londinencs i mallorquinistes ja es varen trobar a la pretemporada, amb victòria anglesa per 2-0. Krauss no agafa com a referència aquest partit: «Tant ells com nosaltres estarem molt millor que no pas quan ens vàrem enfrontar. Estarem més forts que a la pretemporada». Així mateix, tampoc no creu que tengui massa importància que Lauren pugui passar informació sobre els que foren els seus companys fa dues temporades, «perquè nosaltres també tindrem tots els informes quan arribi l'hora del partit».

Pel que fa al Schalke 04, el tècnic alemany ha dit reiteradament que els seus compatriotes són un bon equip: «Té molts jugadors de molta qualitat i s'ha de destacar que l'any passat varen perdre la lliga en benefici del Bayern en el darrer minut, quan ja ho celebraven. Darrere són forts, tenen un lateral esquerre molt bo, migcampistes bons, amb Andy Moller, exjugador del Borússia de Dortmund i de la selecció alemanya, que té molta experiència i és molt important. I els davanters també són molt bons, amb Ebe Sand i Mpenza».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.