nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Miquel Alzamora guanyà amb autoritat la persecució individual

Son Moix acollí atractives proves de keirin i velocitat olímpica

El públic gaudí en la primera jornada dels campionats de les Illes Balears categoria open, que organitzà el Club Ciclista Jaben, en el velòdrom de Son Moix, especialment en dues modalidats pocs habituals en les reunions illenques com són el keirin i la velocitat olímpica.

Toni Abraham (Fotomax) superà en la cursa de keirin en els darrers moments Xavier Peris (Herbes Túnel), mentre que Rolando Villa (Emaya) es conformà amb la medalla de bronze. I en la velocitat olímpica s'imposà l'equip mixt (Amengual, Villa i Peris), amb un registre de 53.410 segons, a Bic. Després vingueren Sancho (Mas, Bonnín i Adrover) i Fotomax (Abraham, Bermejo i Riera).

Miquel Alzamora (Drac) es proclamà campió en la persecució individual, amb un temps de 4.54.820 minuts, per davant de Xisco Martí (Cosoar), amb 5.02.450, i Pere Mas (Bic. Sancho), 5.03.320 minuts. En el I Memorial Toni Serra, Toni de la Pau s'adjudicà el triomf; en l'eliminació, Vicenç Vivancos (Pollença); i en la puntuació japonesa, Biel Mora (Kis Ceramica), quedant així tot obert a l'espera de la darrera jornada.

El cap de setmana inclourà quatre curses. Demà a Montuïri, el Trofeu Festes de Sant Bertomeu en carretera per a cicloesportius, màster 30 i veterans, a partir de les 16 hores. I diumenge, els campionats de les Illes Balears dels veterans màster 30 i cicloesportius, a partir de les 09.00 hores, organitzat pel Club Joventut Ciclista Manacor, amb final devora el bar Can Fraus. I també hi haurà bicicleta de muntanya: dissabte, la quarta edició de la cursa La Beata, organitzada per la P.C. Toni Tauler, a les 16.00 hores, i diumenge, la Challenge Marga Fullana, a Sineu, a partir de les 11.00 hores. D'altra banda, els cadets Biel Mora (Kis Ceramica) i Xavier Rigo (Toyota) estan elegits pel seleccionador Juan Carlos Pérez per anar a una concentració que tindrà lloc a València dels pròxims tres al set de setembre, en el velòdrom Lluís Puig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.