algo de nubes
  • Màx: 16.75°
  • Mín: 7.61°
16°

Amb la classificació encarrilada, el Barcelona rep el Wisla Cracòvia

El debut per primera vegada de l'esperat «trident» atacant blaugrana format per Rivaldo, Saviola i Kluivert és el principal al·licient del partit de tornada de la ronda prèvia de la Lliga de Campions que enfronta avui el Barcelona i el Wisla Cracòvia. L'equip blaugrana afronta amb tranquil·litat el partit, ja que va guanyar per 3-4 a Cracòvia, amb la qual cosa li val un empat o fins i tot perdre per un gol de diferència (sempre que els polonesos no en marquin 4) per accedir a la primera fase de la Lliga de Campions.

Per aquest motiu, la principal atracció per als espectadors serà la coincidència per primera vegada d'un trio que s'espera que sigui demolidor en atac i que desfaci qualsevol defensa. Malgrat això, l'entrenador del Barcelona, Carles Rexach, no ha confirmat si alinearà plegats des del principi Rivaldo, Saviola i Kluivert. L'entrenador català té per al partit d'avui 6 baixes per lesió: Frank de Boer, Abelardo, Reiziger, Gerard, Overmars i Dani. Per aquest motiu, Rexach ha convocat als 16 jugadors que li queden disponibles en la plantilla del primer equip (exceptuant-ne el tercer porter, Richard Dutruel).

Malgrat la bona renda de què disposa el Barcelona del partit d'anada, Rexach no vol cap tipus de relaxació ni excés de confiança, per la qual cosa després de l'entrenament d'ahir al matí a les instal·lacions del Camp Nou, els va concentrar, com en les grans ocasions, al Muntanyà. El Wisla de Cracòvia, de la seva banda, arriba al Camp Nou sense renunciar a donar la sorpresa, amb la moral alta després d'haver-se col·locat líder de la Lliga polonesa amb el seu triomf contra l'Odra Wodzislaw per 1-0.

El seu entrenador, Franciscek Smuda, ha duit a terme una teràpia de grup basada a passar als seus jugadors els vídeos de les derrotes més sonades del Barcelona la temporada passada, com el 0-1 contra l'Oviedo, l'1-2 amb el Vila-real, o el 3-1 contra l'Osasuna. El Wisla durà a terme una concentració gairebé militar a Barcelona, i no hi permetrà cap entrevista als periodistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.