algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

El Hadjuk Split, un rival mediocre i en hores baixes

Les multes, les sancions i la històrica derrota davant el Varteks (1-5) han minat la moral del Hajduk

El Hajduk Split s'ha donat pressa per assumir el paper de víctima després dels esdeveniments que s'han anat encadenant des de les agressions al túnel de vestidors del Poljud Stadium fins a l'arribada de l'equip croat a Palma. El cert és, però, que el Hajduk té arguments per cedir el favoritisme al Mallorca perquè afronta el partit de tornada en una situació molt més decadent que el d'anada.

La defensa estarà descomposta sense el central amb més experiència, Igor Stimac, que va ser sancionat amb 6 partits; i sense Rendulic, expulsat al partit d'anada. Una altra peça important al centre del camp, Carevic, fou expulsat també fa dos dimecres. Per completar-ho, no tindrà a favor el seu agressiu públic, sinó un estadi ple amb un ambient molt advers perquè els ànims estan molt encesos a l'Illa. La situació de l'entrenador, Nenad Gracan, no ajuda a l'optimisme pels croats. Gracan va rebre un ultimàtum del club després que l'equip rebés aquest cap de setmana una golejada històrica (1-5) davant del Varteks. Si el Mallorca passa l'eliminatòria, Gracan presentarà la dimissió. Aquesta derrota és la més aparatosa des de l'any 1972, quan el Hajduk caiguè per idèntic resultat davant del Dinamo de Zagreb.

Tot això fa pensar que l'equip croat sortirà a defensar el resultat descaradament i intentar aprofitar algun contraatac per sentenciar l'eliminatòria. Per això, Gracan podria preparar un mur de cinc defenses i confiar en dos davanters ràpids i desequilibrants que ja van fer la vida impossible a la defensa mallorquinista al partit d'anada: Bilic i Deranja. El veterà Asanovic, de 35 anys, podria tenir l'opció d'entrar a l'equip titular per la baixa per expulsió de Carevic.

Les especulacions sobre el futur de la banqueta croata s'han estès a un vell conegut mallorquinista. La no continuïtat de l'ex-oviedista Nenad Gracan, pendent del resultat del partit d'avui, tornaria a portar a la banqueta Zoran Vulic. L'exjugador del Mallorca ja va ser entrenador del Hajduk Split la temporada passada, però no va seguir tot i guanyar la lliga. Vulic, però, és una institució a Split i ha estat el primer nom a sonar per substituir Nenad Gracan.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.