algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Pere Mas manté el lideratge

Caiguda del cadet José María Soriano en la prova de puntuació

L'excampió del món Miquel Alzamora (Drac) s'adjudicà la combinada de la setena jornada de la V Challenge Ciutat de Palma, que organitza la Societat Esportiva Illes Balears, en el velòdrom de Son Moix. El ciclista artanenc es va imposar en la puntuació i va ser superat només per Xisco Martí (Bic. Caldentey) en l'eliminació. Tres corredors aconseguiren doblar tots els altres participants en la puntuació de la categoria open, classificant-se a continuació Miquel Joan Adrover (Bic. Sancho) i Xisco Martí. En l'eliminació, amb la nova fórmula de guanya i acaba, superà el fornalutxer Miquel Alzamora i Marcos Fernández (Emaya).

El líder Pere Mas (Bic. Sancho), malgrat de no tenir un bon dia, quart en l'eliminació i catorzè en la puntuació, manté el lideratge, amb 11 punts d'avantatge sobre Toni Abraham (Fotomax) i 18 sobre Miquel Perelló (Bic. Caldentey). En júniors, primer lloc per a David Muntaner (Kis Ceramica), que podrà disputar les proves necessàries per lluitar per la general, seguit de Biel Tomàs (Kis Ceramica). El cadet Biel Mora (Kis Ceramica) va augmentar l'avantatge en la general provisional a 31 punts sobre Tià Amer (Planas Salud) i pot assegurar la Challenge en la propera jornada. El corredor de Santa Maria s'adjudicà l'eliminació i quedà segon, darrere del manacorí Amer en la puntuació.

Entre les dones cal ressaltar el debut de Laura Fariñas (Telefónica Sport) en una competició en pista. En la prova de puntuació, la caiguda que malauradament va patir José María Soriano (Toyota) va obligar a suspendre la cursa durant alguns minuts. El jove ciclista va ser transportat a la clínica, i, afortunadament, no hi hagué problemes. En infantils, combinada per a José Alberto Ibáñez (Saunier Duval), mentre Francesc Orfí (Alcúdia Pins) continua amb el lideratge, augmentant així la diferència a 21 punts sobre el solleric Patrick Umbert (Alcúdia Pins).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.