nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
16°

Miquel Soler podrà jugar contra el Hajduk

El lateral català del Reial Mallorca confirmà que «si no hi ha recaigudes», ja està a punt per a dimarts

41998
Miquel Soler s'entrenà a Son Bibiloni, i estarà a punt per dimarts. | T.M.

Un maldecap menys per al Reial Mallorca de cara al partit contra el Hajduk Split: Miquel Soler estarà en condicions de sortir a la gespa per disputar el transcendental partit de Lliga de Campions. Soler, que ha estat de baixa des que l'equip tornà de Kössen a causa d'uns problemes al turmell, ja es va perdre el matx d'anada a l'estadi Poljud, i ha estat treballant tot aquest temps en solitari per arribar a punt a la cita de tornada. El veterà defensa mallorquinista confirmà ahir al migdia que ja es troba gairebé a punt: «Em trob molt millor, ja he corregut amb el preparador físic i no he notat cap molèstia. Estic molt millor que en setmanes anteriors i estic molt més animat. Crec que, si no hi ha recaigudes i tot continua com fins ara, podré jugar contra el Hajduk».

Soler afegí que, respecte a la prèvia del partit d'anada, «ara estic fent moltes més coses que abans no podia fer. M'havia estancat un poc, però ara estic amb més intensitat i si seguesc aquesta línia de progressió no hi haurà cap problema perquè pugui jugar. No estaré en el meu estat òptim, però per jugar hi estaré». Soler s'entrenarà demà amb la resta dels seus companys per preparar el partit (avui tenen dia de descans). Bernd Krauss ha hagut d'improvisar una banda esquerra davant l'absència de Miquel Soler i la inexplicada (inexplicable?) partida de Lluís Carreras.

L'experiment amb Fatih a Split no va sortir gens bé, i la tornada del jugador català és fonamental per als esquemes del tècnic alemany. Soler va mostrar la seva opinió sobre l'estat de l'eliminatòria, que ell va veure en el seu primer acte des de la barrera: «Un 1 a 0 és un mal resultat, això és ver, però crec que si estam al màxim físicament, i feim les coses amb el cap, es pot tirar endavant l'eliminatòria. Nosaltres és ben clar que estarem molt millor físicament que fa dues setmanes i els podem doblegar. Ells tenen els seus punts dèbils i es tracta d'aprofitar-los».

El jugador gironí, experimentat en mil batalles, demanà el suport dels aficionats mallorquinistes, però fugí d'encalentir el partit: «Esper que venguin molt aficionats a animar-nos i que donem la cara. Han de venir aquí a omplir el camp i oblidar el que va passar al partit de Croàcia. Només han de pensar que ens trobam davant d'una possibilitat molt important, no podem quedar fora una altra vegada, i necessitam tot el suport del nostre públic». Amb l'afició a favor i amb Miquel Soler jugant, el Mallorca veu l'eliminatòria amb el Hajduk d'un altre color.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.