nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Betis, darrera prova abans de la gran cita

Krauss ha d'aclarir en l'amistós d'avui vespre a Sevilla els seus dubtes pel partit contra el Hajduk

El Reial Mallorca jugarà avui més que un partit amistós contra el Betis (21.30 hores a l'estadi Manuel Ruiz de Lopera). I és que els homes de Krauss han de mostrar sobre la gespa de l'estadi sevillà el que poden oferir el pròxim dia 21 d'agost contra el Hajduk Split. La plantilla vermellenca és ben conscient que el matx d'anit serà una prova de foc per calibrar les seves possibilitats. Bernd Krauss haurà d'obrar un miracle per confeccionr la banda esquerra ja que no podrà comptar ni amb Miquel Soler ni amb Fatih Akyel, que té un partit amb la seva selecció.

El jugador turc va ser l'ocupant del lateral esquerra, propietat de Soler, en el primer partit de la fase prèvia de la Lliga de Campions però el seu rendiment en una demarcació que no és la seva deixà molts interrogants. Avui Krauss té l'oportunitat de provar a altres jugadors a l'esquerra amb la finalitat de tenir un efectiu de garanties quan no pugui jugar el Nano, fet que segurament no ocorrerà a Son Moix amb el Hajduk.

Un jugador que podria molt bé jugar en aquesta posició seria Gustavo Siviero, però l'argentí encara es recupera de la intervenció quirúrjica a la que va ser sotmès a finals de juny. Així és que Krauss haurà de provar amb un altre dels defenses de l'equip (Vicente o Viale) o bé posar-hi a Alejandro Campano, que empra molt bé l'esquerra però que la seva condició de migcampista ofensiu no li deixa moltes opcions per ocupar l'esmentada demarcació.

Un altre dels punts interessants que es podran veure avui sobre la gespa del Ruiz de Lopera serà el to físic dels jugadors, que arribaren molts cansats al final del partit a Split, fet per altra banda normal en plena pretemporada. Finalment un altre dels alicients que tindrà el partit d'anit serà la retrobada de Toni Prats amb antics companys i amics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.