cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

El «Brava Q8», a un pas del triomf

El Mundial IMS 50 acaba avui amb el «CAM», segon, a 2 punts i mig

El Mundial IMS 50 arriba avui a la seva conclusió, i una embarcació té totes les opcions d'aconseguir el títol, el Brava Q8, que està protagonitzant una remuntada darrere l'altra i es troba ara a una passa d'atènyer el primer lloc definitiu. Si ja divendres passat el Brava Q8 se situava en la primera posició de la classificació després de fer una regata realment espectacular, ahir va tornar a presentar les seves credencials de victòria, i ara mateix és el líder del Mundial, amb un avantatge que sembla definitiu i inabastable, 2 punts i mig sobre el seu més immediat perseguidor, el CAM.

Un CAM que, amb tota probabilitat, veurà com li fuig en dues setmanes una altra gran competició a la qual arribava com a favorit, després de la Copa del Rei. Ara, el vaixell de Fernando León i Kiko Sánchez Luna necessita una jornada perfecta seva i nefasta del Brava per aspirar a la victòria.

Precisament, el triomfador de la Copa del Rei, el Mascalzone Latino italià de Vincenzo Honorato, que va ser el millor de la jornada de divendres, triomfant en les dues proves, es troba situat al tercer lloc de la classificació, seguit d'un altre dels favorits en començar la competició, el Caixa Galicia, però ambdós molt lluny del primer, el Brava Q8 de Flavio Flanvini que, llevat que avui, en la jornada final, pateixi una autèntica catàstrofe, sortirà de la badia de Palma amb el títol de campió del món IMS 50 davall el braç.

Respecte a l'actuació de les embarcacions amb presència de famílies reials, s'ha de destacar que el Fram XV del rei Harald de Noruega ocupa la cinquena posició de la classificació del Mundial, mentre que els representants espanyols no estan tenint bones actuacions. L'Azur de Puig de la infanta Cristina va partir en desè lloc, i el Sírius V del príncep Felip, onzè i penúltim, només per davant de l'Exposure, que tanca la llista de dotze participants en aquest Mundial IMS 50.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.