algo de nubes
  • Màx: 12.51°
  • Mín: 7.77°
12°

Guardiola continua sense equip

El representant del jugador desmentí un suposat interès de la Juventus

El representant de l'excapità blaugrana Pep Guardiola, Josep Maria Orobitg, desmentí ahir haver rebut cap oferta procedent de la Juventus de Torí, tal com apuntava la premsa italiana. Orobitg negà categòricament la informació i tornà a posar de manifest que el seu representat es troba sense equip tot i les múltiples ofertes que ha rebut des del dia que anuncià que deixava el club de la seva vida.

«Fa tres setmanes vaig rebre una telefonada del senyor Moggi, director general de la Juventus, i em comunicà que no volia comprar Guardiola per al nou projecte d'aquesta temporada», referí Orobitg. La premsa italiana publicà ahir que el club de Torí havia posat damunt la taula una oferta pel migcampista català per un any de contracte amb una fitxa de 400 milions de pessetes. El representant del jugador es limità a dir que «en el seu moment, hi hagué interès», però ja no hi ha res.

D'altra banda, el jugador del FC Barcelona Javier Saviola agraí ahir, instants abans de sortir amb l'expedició blaugrana cap a Anglaterra per disputar dos amistosos contra el Derby County i el Blackburn Rovers, les mostres de suport rebudes els darrers dies a Barcelona després del cop dur que va suposar la mort del seu pare dimarts passat. «Vull agrair el suport que m'ha ofert la gent de Barcelona en aquests moments tan difícils, en els quals t'agafes a la gent que tens a prop. Que m'hagin donat tant d'afecte em va molt bé», digué l'argentí a l'aeroport del Prat.

D'altra banda, un altre dels dels integrants de l'expedició, el davanter brasiler Geovanni Deiberson, expressà la seva decepció de no haver jugat el partit d'anada de la tercera ronda prèvia de la Lliga de Campions contra el Wisla de Cracòvia, ja que el va veure tot des de la banqueta, però assegurà que espera comptar per a Carles Rexach en terres angleses i convèncer-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.