algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Penya Santa Eulàlia

Convindria que l'entrenador del Manacor, Jaume Mut, prengués bona nota dels projectes que té previst posar en marxa el flamant tècnic de la Penya Santa Eulàlia amb vista a l'exercici 2001/02, Iñaki Churruca. El president, Joan Guasp, li ha fet realitat tots els fitxatges que el tècnic basc li va demanar. El darrer, Mikel Loinaz, que des de fa uns dies ja participa a les sessions de preparació juntament amb la resta de companys. Fins i tot, Churruca ja té anunciada la formació titular, per poc que les lesions no facin acte de presència, en els primers partits de competició. Serà la següent: Vicente o Navarro, Cruz, Villodre, Aljama i Daroca, en defensa. Gonzalo, Edu, Salazar i Navarro II en el centre del camp. Jorge i Loinaz, en punta d'atac. Vius, Jaume.

Penya Arrabal
Compta la Penya Arrabal amb un equip femení de recent formació. Fins a la data ja són setze els efectius que estan inscrits i es confia agrupar en número de vint-i-quatre. A la seva presentació va acudir el flamant president del Rtv.Penya Arrabal, Antonio Garcías. Ni que dir que l'expectació que ha creat a la Penya la creació d'aquest nou equip és més que sensacional. A partir d'ara seran quinze els equips que s'exercitaran al poliesportiu de la Penya, on els presidents Joan Torres, el «mític peixater», Llorenç Verger i A.Garcías fan feina a escarada, juntament amb la resta de components de la directiva, perquè l'entitat arreli cada dia més. Com és natural, tot això sota la supervisió de l'«irrepetible» Toni Tacha, que dirigeix personalment tot es «trull» d'obres que es duen a terme a Can Valero.

Port Pollença
Notícies fresques d'aquell mític conjunt del Cultural del Port Pollencí, que sota l'orientació del sempre recordat Tío Juan i, com no, de l'incombustible Juan Aguilar, avui el trobam reconvertit en el nom de Port de Pollença, militant a Segona Regional. Compta com a coordinador dels equips base (fins un total de vuit equips) amb el conegut entrenador Ricardo Sairo Ibarra, que de moment acapara tota la confiança del flamant president, Antonio Egea.

Torneig la Llum
Avui dilluns, amb horaris de les 19, 20.30 i 22 hores, continuarà la disputa del Torneig de la Llum. A les 19, Ramon Llull B contra Patronat (Infantils B). A les 20.30, Ramon Llull B-Patronat B (Cadets B), i a les 22.00, Ramon Llull B contra Independent (Juvenils B).

Pretemporada Constància
Jaume Bauzà, tècnic del Constància d'Inca, té previst disputar en l'actual pretemporada els següents partits: dijous dia 9 a les 20 hores, a Alcúdia contra el conjunt local. Dia 11, al Nou Camp contra el Mallorca B. El dia 15, a Sant Llorenç, 18.30, contra el Cardassar i el dia 16, a Can Gaspar, 19.30, contra Pla na Tesa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.