muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Barça no es refia del Wisla

El tercer entrenador del FC Barcelona, Antonio de la Cruz, analitzà ahir el rival del conjunt blaugrana a la prèvia del proper dimecres de la Lliga de Campions, el Wisla de Cracòvia, i manifestà que el Barça haurà d'estar atent si no vol desagradables sorpreses, recordant que l'equip polonès eliminà el Reial Saragossa la passada temporada a la primera eliminatòria de la Copa de la UEFA: «L'actual Wisla no és molt diferent al conjunt que eliminà el Saragossa. Han canviat alguns jugadors i alguns aspectes del joc, però en general és el mateix equip».

El tècnic encarregat de passar els informes dels rivals europeus a Rexach afegí: «El Wisla Cracòvia, a nivell físic, està una mica millor a nosaltres perquè començaren la pretemporada abans, però no crec que això sigui determinant». Per De la Cruz: «L'equip polonès tracta de jugar la pilota i ho aconsegueix. No juga amb desplaçaments llargs i dóna un bon tracte a la pilota des de darrere per arribar a la porteria contrària amb l'esfèric controlat».

Per altra banda, l'equip blaugrana tornarà avui als entrenaments després del descans que Carles Rexach donà ahir als seus jugadors amb el dubte respecte al partit del proper dimecres de Javier Saviola. El jugador argentí, estrella i màxim golejador blaugrana a la pretemporada, és a Buenos Aires per raons familiars, després que el seu pare es trobi greument malalt i que el club català li hagi donat permís per partir fa uns dies cap a l'Argentina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.