algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Balears haurà de jugar a Àfrica

Els dirigents blanc-i-blaus, indignats perquè els ha tocat el Ceuta

El Ceuta serà el rival de l'Atlètic Balears a la primera ronda de la Copa del Rei, el sorteig de la qual se celebrà ahir migdia a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. El partit d'anada es jugarà a l'Estadi Balear el pròxim 6 de setembre, mentre que la tornada tindrà lloc a Ceuta el dia 20. El rival, que milita a la Segona Divisió B, no ha agradat gens ni mica als responsables de l'equip de la Via de Cintura per la seva entitat i, més que res, per la seva situació geogràfica. I és que els homes de Benigno Sánchez hauran de volar fins a Màlaga, i després enllaçar cap a Àfrica per disputar el partit de tornada, fet que no ve gens bé a l'economia del club.

El president blanc-i-blau, Miguel Àngel Gómez, no sortia de l'estupor per la notícia: «Estic molt emprenyat, perquè si havia de ser per proximitat, el darrer que ens esperàvem és que ens duguessin a Àfrica. M'ha deixat astorat». L'Atlètic Balears ni es planteja protestar perquè «quan el nostre gerent, José Merchan, protestà pel grup en què ens havien enquadrat, des de la Federació ho deixaren ben clar: sempre sou a temps de retirar-vos. Davant aquesta actitud lamentable, només queda arreplegar els doblers com poguem, i intentar fer història».

El Ceuta és un equip amb un pressupost de 200 milions de pessetes, aproximadament. La seva plantilla s'ha nodrit amb jugadors procedents d'equips canaris de Segona Divisió i enguany s'ha reforçat amb nou jugadors. L'entrenador, Carlos Orúe, també és nou, i la temporada passada va fer al Cadis campió del grup IV de la mateixa categoria. És un equip molt compacte amb grans individualitats a la línia davantera, com són Thierry i Puli, que han lluitat pel pitxitxi de la categoria durant les darreres temporades. Darrere compten amb la presència de Santi Lampón, tota una garantia sota els pals, per mor de la seva dilatada experiència al Las Palmas i al Getafe en les dues darreres temporades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.