algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Entrevista a Alfons Alzamora

El mallorquí tornarà al Barcelona d'Aíto García Reneses després d'un any cedit al Caprabo Lleida

Dia cinc d'agost Alfons Alzamora volarà cap a Barcelona per cercar pis. Començarà una nova etapa en el FC Barcelona sota les ordres d'Aíto García Reneses després d'un any cedit al Lleida. Ha madurat com a jugador després de barallar-se amb tots els pivots de la LEB i acabà imposant la seva llei a la pintura per aconseguir l'ascens a l'ACB amb l'equip de la Terra Ferma.

"Esperau poder triomfar en aquesta segona etapa en un dels equips més importants de l'ACB?
"És ben clar que vaig a Barcelona a donar tot el que tenc a dins. Treballaré per poder comptar amb la confiança d'Aíto, però no serà fàcil, ja que hi ha jugadors com Dueñas, Rentzias o Elson que duen molts d'anys a l'elit i jo acab d'arribar.

"Però vàreu partir de Mallorca ben jovenet. Us trobau ara allà on somniàveu?
"És mal de dir. Tothom vol estar en un equip gran, però sé que el meu paper és secundari. A Lleida, per exemple, vaig poder disputar més minuts i aconseguírem pujar. Vaig arribar al Barça amb 14 anys i he jugat al llarg de set amb gent tan bona com Juan Carlos Navarro o Pau Gasol. Ara, emperò, les coses són molt diferents, ja que la il·lusió que tens quan ets cadet o juvenil passa a un nivell superior de professionalització en el qual t'has d'esforçar molt o si no, et quedes pel camí.

"El Caprabo va quedar content i ara us volia. Preferíeu tornar al Barça?
"La veritat és que sé que a Lleida podria tenir més protagonisme. Ara esper tenir sort i poder demostrar que som vàlid per jugar al Barça.

"Com és compartir vestidor amb estrelles com ara Karnishovas, Djordjevic o Gasol?
"De tots ells pots aprendre coses i és ben clar que jugar al seu costat no pot més que fer-te bé. El cas de Gasol és diferet, ja que quan compartírem vestidor ell encara no s'havia consagrat a l'ACB.

"Creis que ha fet bé anant a l'NBA o hauria d'haver esperat?
"No som el més indicat per dir-ho. Per ventura hauria d'haver esperat un any o pel contrari ha fet bé anant a Amèrica, no ho sé. El que sé és que és un jugador amb unes aptituds extraòrdinàries per jugar a bàsquet. Enguany no he jugat amb ell, però indubtablement ha esclatat com a jugador i tindrà moltes coses a dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.